5 september 2023
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
'Ik zie het als falen als online te groot wordt'
[Interview] Takko Fashion is weer aan het groeien. De Duitse discountformule meldt over het vorige boekjaar een recordomzet, wil komend jaar ruim honderd nieuwe winkels openen en lanceert komende maand zijn tweede webshop buiten Duitsland, namelijk in Nederland. Hoog tijd voor een bezoek aan het hoofdkantoor in het Duitse Telgte, waar voormalig-Hema ceo Tjeerd Jegen sinds 2022 de scepter zwaait.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
‘Shoeby in financiële nood’
[Nieuws] Modeketen Shoeby doet er momenteel alles aan om een faillissement te vermijden. Het bedrijf wil een akkoord sluiten met schuldeisers.
twitter facebook linkedin
lees verder
Flitsmeister geeft gas met abonnementsmodel
[Advertorial] Flitsmeister introduceerde in 2021 een abonnementsmodel met terugkerende betalingen voor de app Flitsmeister Pro. Het was voor het bedrijf een grote transitie. Managing Meister Jorn de Vries vertelt hoe dit abonnementsmodel werd ingevoerd en dankzij de samenwerking met Mollie een groot succes werd.
image
image
Wie groeit het snelst over de grens?
[Nieuws] Nederlandse online verkopers zijn erg succesvol over de grens. Twinkle en Dexport brengen jaarlijks in kaart wie het hardst groeien in het buitenland, in de CrossBorder top-30. Tijdens het CrossBorder Event, op dinsdag 19 september, wordt duidelijk wie de winnaar is.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Butternut Box kan internationaal flink gaan uitbreiden
[Nieuws] Het Britse bedrijf Butternut Box dat vers hondenvoer maakt, heeft aangekondigd 327 miljoen euro te hebben opgehaald in hun laatste investeringsronde. Met de nieuwe investering gaat het bedrijf zich focussen op internationale expansie, inclusief het bouwen van nieuwe Europese productie- en distributiefaciliteiten.
twitter facebook linkedin
lees verder
Patrick Verkaart van YourSuprise sluit het CrossBorder Event
[Advertorial] YourSurprise is dé online specialist in gepersonaliseerde cadeaus in 28 landen. Bij de eerste editie van het CrossBorder Event heeft YourSurprise een presentatie gegeven over de internationale groei ambities en hoe zij dit aan wilden pakken. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en zal Patrick Verkaart terugblikken op hoe het YourSurprise is vergaan, met alle mooie successen, maar uiteraard ook de groeipijnen die hierbij horen.
image
image
‘Aantal modewinkels sinds corona met 10 procent afgenomen’
[Nieuws] Sinds het uitbreken van de coronapandemie is het aantal modewinkels in Nederland met 10 procent gedaald. De hardste klappen zijn gevallen bij winkels in schoenen, damesmode en kinderkleding.
twitter facebook linkedin
lees verder
CustomerFirst Congres: hoe verbindt de virtuele agent Wout burgers en Politie?
[Advertorial] Virtueel agent Wout is nu meer dan een jaar live en voert op dit moment zo'n 1000 gesprekken per dag. Caspar Doing van Politie Nederland laat aan de hand van pakkende voorbeelden uit de samenleving zien hoe deze chatbot past in het veranderende landschap van politiecontact, maar ook waarom er dag en nacht altijd collega's van Wout klaar zullen staan om live chat contact over te pakken vanuit de Regionale Contactcentra. Mis deze sessie niet en kom op 5 oktober naar het CustomerFirst Congres!
image
image
Topgeschenken lijft gefeliciTAART.nl in
[Nieuws] Taartenwebshop gefeliciTAART.nl is sinds 1 juli onderdeel van Topgeschenken Nederland. Hierdoor breidt Topgeschenken Nederland zijn capaciteit uit en kan het bedrijf verder groeien.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.