Hej John

Ny tilbudsavis: Alt til sommerens projekter

Har du set tilbudsavisen? Den er fyldt med sommerlune og lækre tilbud på alt det, du står og mangler til dine sommerprojekter derhjemme: Maling, træolie, terrassebrædder, komposit, fliser, gulve, grill og meget meget mere. 


Tag et kig her og køb i din lokale STARK eller på STARK.dk. Tilbuddene gælder fra lørdag den 4. juli til og med søndag den 2. august. 

Har du maleprojekter, der venter?

Trænger stuen, køkkenet eller måske badeværelset til en omgang maling? Nu står ferien for døren, og for mange er det nu, der er tid til de længe ventende maleprojekter. Følg denne trin for trin-guide og få det overstået på få dage. 


Tilbud lige nu

Har du brug for gode råd til projektet, eller har du spørgsmål til valg af produkter? Så kig forbi din lokale STARK – vi står klar til at hjælpe og har lige nu flere gode tilbud på maling til dine indendørs projekter.

Guide: Sådan bliver hegnet flot igen

Er hegnet blevet trist at se på? Alger, råd og tidens tand sætter sit tydelige præg på træet. Følg disse 8 trin - så bliver dit træværk flot igen, og du forlænger træets levetid. 


Tilbud lige nu

Har du brug for gode råd til projektet, eller har du spørgsmål til valg af materialer? Så kig forbi din lokale STARK. Vi står klar til at hjælpe og har lige nu flere gode tilbud på træbeskyttelse og træolier.

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: