BIA verdeler van Portafill
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
TKD dik tevreden over drukbezochte beurs
De TKD-organisatie is dik tevreden over het verloop van de zaterdag afgesloten beurs. 'Wat ons betreft was het zeer geslaagd. De sfeer, de geluiden van de exposanten, de blikken waarmee bezoekers naar buiten liepen, de reacties op social media. Alles was goed', zegt BMWT-directeur Jan Hommes namens de organisatie.
(advertorial)
Intro-abonnement BouwMachines
BouwMachines is hét vakblad voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche. Sluit nu voor slechts € 99,- een voordelig introductie abonnement af voor het vakblad, inclusief de gratis digitale nieuwsbrief.
VIDEO en FOTOSERIE: drukke derde dag TKD

De TKD zit erop. Ook op de derde dag, afgelopen zaterdag, was het in Almere weer een drukte van belang. Traditioneel kwamen op deze dag veel gezinnen met kinderen af. Op verzoek van BouwMachines maakte Olivier van Det de bijgevoegde video en foto’s.

Lees verder >
BIA verdeler van Portafill brekers en zeven

BIA gaat voor Nederland, België en Luxemburg de brekers, zeven, transportbanden en wasstations van het Ierse Portafill verdelen.

Lees verder >
Demarec opent merchandise-webshop voor sloopfanaten

Demarec opent haar eigen webshop, de DemaShop. In de webshop vinden sloopfanaten speciaal voor Demarec ontworpen producten en gepersonaliseerde merchandise, zoals schaalmodellen en kleding.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright