Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt
TNO: oproepkrachten minder tevreden
Oproep- en invalkrachten zijn steeds ontevredener over hun werk. De werkomstandigheden worden ook relatief slechter. Bovendien heeft 20% van hen meerdere banen, meestal uit noodzaak om rond te kunnen komen.
(advertorial)
Acture
Sectorverloning voorbij
In 2020 is het al zover. Tijd om de zaken op een rijtje te zetten! De businesscase voor publieke uitvoering van Ziektewet en WGA vervalt, de schadelast stijgt. Hét moment om weer zelf de regie te nemen.
Flexmarkt
‘Disruptie biedt kansen voor flexbureaus’
Leven, werken en ondernemen gaan drastisch veranderen. Daar ligt een enorme kans voor flexbureaus, zegt trendwatcher Richard van Hooijdonk, die 14 mei op het FleXevent spreekt.
Flexmarkt
Uitzenders opgelet: sectorverlonen kan weer
Door een uitspraak van de rechtbank is het afschaffen van de sectorverloning van de baan. De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) gooit de WW-premieberekeningen sowieso op de schop. Lees het artikel van Henk Geurtsen (Experts in Flex).
(advertorial)
alt
Nyenrode Agile werken voor HR
De transformatie van een traditionele organisatie naar een Agile-werkomgeving gaat samen met een veranderende behoefte van medewerkers. HR is hierbij dé kritische succesfactor. Om het maximale uit medewerkers te halen moet er worden ingespeeld op verandering in de governance en cultuur. Wat betekent dit voor uw rol als HR-professional? 
Flexmarkt
CBS over arbeidsmigranten; Polen de grootste groep
Honderdduizenden banen worden in Nederland jaarlijks vervuld door arbeids- en kennismigranten. De helft hiervan betreft arbeidskrachten uit de EU, waarvan de Polen het leeuwendeel uitmaken.
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright