Bobcat showt T7X volledig elektrische compacte rupslader
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Tobroco gaat Doosans bouwen
(advertorial)
alt
Vergroenen met subsidie
Er komt 270 miljoen euro beschikbaar om bouwondernemers te helpen bij het vervangen of ombouwen van materieel om te voldoen aan de emissie-eisen voor 2030. DLS biedt green mobility concepten, beschikbaar als retrofit, met oplossingen die passen bij uw doelen en binnen uw budget.
Bobcat showt T7X volledig elektrische compacte rupslader
Bobcat heeft de T7X onthuld. Het is 's werelds eerste volledige elektrische compacte rupslader.
Lees verder >
(advertorial)
www.bouwmachineskennisdag.nl
Bezoek de BouwMachines Kennisdag
De materieelbranche moet nieuwe technieken omarmen om duurzaamheidsdoelen te realiserenDe 6e editie van de BouwMachines Kennisdag staat daarom in het teken van 'Praktisch Innoveren'. Kom kennis halen en netwerken op 15 maart a.s. Wij zien u dan!
Burgers Verhuur neemt J. Holleman Hoogwerkerverhuur over
Machineverhuurbedrijf Burgers Verhuur kondigt de overname aan van branchegenoot J. Holleman Hoogwerkerverhuur. Het bedrijf J. Holleman Hoogwerkerverhuur is een bekende naam in de regio Breda voor de verhuur van hoogwerkers.
Lees verder >
ABB Bouwgroep kiest met Scania voor maatwerk
Ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep heeft na een gedegen vergelijking van verschillende merken gekozen voor een nieuwe, rondom luchtgeveerde Scania truck R450 8x2. 
Lees verder >
DUPAG importeur van Fuchs olie en smeermiddelen
De DUPAG Group is exclusief importeur voor Nederland geworden van Fuchs olie en smeermiddelen. De basis van deze samenwerking ligt in een wederzijdse behoefte om de kwaliteit en innovatie van producten en dienstverlening binnen de Automotive te borgen.
Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright