Volvo CE ziet omzet in eerste kwartaal 2019 met 15% stijgen
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Tobroco ziet nieuwe kansen op de verhuurmarkt na deal met Boels
Tobroco heeft honderd Giant-knikladers verkocht aan Boels. De deal staat niet op zichzelf. Voor de komende jaren ziet de Nederlandse fabrikant meer kansen op de lokale en internationale verhuurmarkt.
Volvo CE ziet omzet in eerste kwartaal 2019 met 15% stijgen

Volvo Construction Equipment heeft het eerste kwartaal van 2019 afgesloten met een omzetstijging van 15%. De machinebouwer uit Zweden zag de winst in de eerste drie maanden van dit jaar groeien met 26%.

Lees verder >
Nieuwe eigenaar voor Steelwrist en SVAB

Steelwrist en SVAB hebben een nieuwe eigenaar. De Zweedse investeringsmaatschappij Solix heeft alle aandelen in Terratech verworven. Steelwrist en SVAB zijn dochterbedrijven van Terratech.

Lees verder >
BLOG Lion Verhagen | Goed fout

Een bouwfout, kostenoverschrijding of te laat een kraan leveren? Opdrachtgevers staan meteen op de stoep om schade te verhalen bij de leverancier. Dat kan flink in de papieren lopen en is in veel gevallen bovendien niet te verzekeren.

Lees verder >
JCB 220X voor Gebr. Poppink Reutum

Het aannemings-, loon- en grondverzetbedrijf Gebr. Poppink in Reutum heeft onlangs een nieuwe JCB 220X in gebruik genomen. Poppink draait al jarenlang met JCB-machines, en bestelde nu ook het eerste exemplaar van de nieuwe X-generatie.

Lees verder >
Recyclingbedrijf Rebode koopt twee nieuwe Fuchsen

Van der Spek heeft twee Fuchsen afgeleverd bij Rebode. Het recyclingbedrijf in het Duitse Bad Bentheim koos voor twee MHL331F’s.

Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright