Shop de vintage hoek | Top 10 hanglampen | Populair: Jaren 60' toppers
Bekijk hier de webversie
Populair: de retro woonstijl
Populair: de retro woonstijl
De vintage woonkamer heeft een warme, behaaglijke sfeer met een toef nostalgie. Word jij warm van unieke vondsten en designklassiekers? En van karakteristieke meubels die er al een heel leven op hebben zitten? Dan past de vintage woonkamer jou als een oude jas.
 
   SHOP DE RETRO STIJL  
 
Shop per categorie
 
dekbedovertrekken
 
spiegels
 
kapstokken
 
eetkamerstoelen
 
 
 
 
De vintage hoek
De vintage hoek
Ben je op zoek naar een vintage dressoir of een tijdloze fauteuil? Neem een kijkje bij de vintage en tweedehands items. De unieke items van Reliving geven je interieur een tijdloze uitstraling.
  Shop vintage  
 
10x Jaren 60' designklassiekers
10x Jaren 60' designklassiekers
Stap aan boord van een ruimteschip met het tijdperk van kunststof en chroom als bestemming. Deze designklassiekers komen rechtstreeks uit de jaren 60 en zijn anno nu weer helemaal on-trend.
  Shop Sixties  
 
Retro woonaccessoires
Retro woonaccessoires
Speelse vormen en vrolijke prints doen ons denken aan de goede oude tijd. Maar tegelijkertijd is een retro interieur chic en eigentijds. Met deze accessoires vertaal je deze stijl gemakkelijk naar de woonkamer.
  Shop retro accessoires  
 
Top 10 populairste hanglampen
Top 10 populairste hanglampen
Design, boho, japandi of hotel-chic: hoe je jouw huis ook inricht, met de juiste verlichting zet je de puntjes op de i. Deze top 10 populairste hanglampen heeft voor elke woonstijl een eyecatcher.
  Naar de top 10  
 
Slimme warmmakers
Slimme warmmakers
Jahoor, de herfst is van start. Maak je klaar voor koelere temperaturen: leg in elke zetel een warme (en mooie!) plaid en laat die verwarming nog even uit.
  Shop plaids  
 
Net binnen: moois voor de keuken
Net binnen: moois voor de keuken
Vrolijke opbergblikken, japandi-schalen, kleurrijke koffiekopjes en nog veel meer collectie druppelt binnen. Maak een feestje van je keuken met deze mooie items.
  Shop nieuw  
 
   meer inspiratie  
 
 
 
newsletter@newslettercollector.com   |   wijzig voorkeuren   |   afmelden
© 2024 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
Privacy-en cookiebeleid