Nieuwsbrief van 8-8-17 6:57:00
Online bekijken

De 10 best bekeken productnieuwsberichten van 2017 tot de bouwvak

PV-dakoplossing Unidek SolarPower, dakisolatie en energieopwekking in één 

Unidek SolarPower combineert dakisolatie en energieopwekking geïntegreerd in één prefab dakelement. Unidek SolarPower heeft het meeste weg van een indak-systeem, maar gaat verder dan dat. Een traditioneel indak-systeem wordt doorgaans op de bouwplaats tussen de dakpannen aangebracht. 
 

Ventileren, natuurlijk koelen en zonwering: 3 in 1

De zomer is weer in het land en dus stelt zich opnieuw de vraag hoe woningen, kantoren en klassen voldoende gekoeld kunnen worden zonder de energiekosten de pan te laten uit swingen. Zeker nu het aantal warme dagen per jaar zienderogen stijgt, is de zoektocht naar alternatieven om binnentemperaturen in bedwang te houden meer dan ooit ‘hot’. 

Minerale wol zorgt voor revolutionair Relaxte Isolatie

Knauf Insulation introduceert Mineral Wool 34 Alu Plus (MW 34 Alu Plus) voor de na-isolatie van hellende daken. In 2016 boekte Knauf Insulation al succes met Mineral Wool 35 voor scheidingswanden en plafonds, ook een product dat tot stand kwam met verwerkers.

Case Study: het Argenta Invisible concept in de praktijk

Strak interieur zonder zichtbare deursystemen en plinten
De eigenaars van deze privéwoning in Waregem gingen uit van een strak interieur, waar deuren onzichtbaar opgaan in de wanden en plinten geen onnodige aandacht trekken. Het resultaat is een mix van onzichtbaar ingewerkte draai-, pivot- en schuifdeuren die de minimalistische look nergens verstoren. 

Duco zet nieuwe trend in wereld van architecturale zonwering

Onder de noemer ‘Voor élk project een oplossing’ wil Duco met een totaalpakket van moderne en budgetvriendelijke oplossingen actief met de bouwkolom mee puzzelen.
Om echter steeds een oplossing op maat te kunnen aanbieden, voegde het bedrijf, dat actief is in natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen, een nieuw stukje aan de ‘zonweringpuzzel’ toe.

Zuinige gevels met royale mogelijkheden

Steenstrips geven gevels optisch een bakstenen uiterlijk, met een ruime keuze in kleur, structuur en maatvoering.
Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. En die beginnen al bij de gevel; het gezicht van een woning, kantoor of bedrijfspand. Kijkt u met een duurzame blik naar een gevel, dan kiest u voor een mooie én efficiënte oplossing. 

VELUX introduceert eerste dakraam speciaal voor monumentale gebouwen

VELUX heeft een dakraam ontworpen speciaal voor monumentale gebouwen. Niet alleen de esthetische kenmerken, maar ook het gebruik van bijzondere materialen zoals zink en koper maken het raam uitermate geschikt voor monumenten. Door uitstekende technische eigenschappen zoals hoge isolatiewaarden voldoet het dakraam tegelijkertijd aan het hoge comfort van moderne, hightech dakramen. 

Daglicht en ledlicht samengebracht in het grootse platdakraam

Gezondheid, welzijn, wooncomfort: hoeveel wil je er van hebben? Luxlight, producent van grootformaat platdakramen, presenteert daarom nu een compleet nieuw en innovatief product: het Illumy-platdakraam. Een daglichtoplossing die om meer dan één reden met niets anders te vergelijken is. Illumy is een modulair platdakraam voorzien van geïntegreerde ledverlichting die zorgt voor meer daglicht of warmer sfeervol licht in huis. 

Ultradunne aerogel isolatiedekens van Bluedec

Bluedec® is een isolatiedeken op basis van aerogel. Het isoleert warmte en kou 2 tot 8 keer beter dan elk ander conventionele isolatiemateriaal. Er is dus veel minder materiaal nodig om dezelfde isolatiewaarde te bereiken. Omdat het zo dun is, kan het ook op lastige plaatsen worden toegepast.

Vrije keuze schuifwand in open of gesloten keuken

Beweegbare schuifsystemen maken het mogelijk: de keuken is het hart van veel woningen, omdat men elkaar daar ’s morgens, ’s middags en ’s avonds ontmoet. De open keuken is al lang een trend, waarbij zowel de ruimte om te koken en te eten, als de woonruimte groter zijn. 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.