Klik hier als de nieuwsbrief niet goed getoond wordt.

TOP 10 CRUISES HOLLAND AMERICA LINE

Geachte dames en heren,

Deze week willen wij u graag informeren over de Top 10 deals van Holland America Line

Slechts t/m 7 juni as. zijn er sterk verlaagde tarieven beschikbaar. Heeft u nog geen cruise geboekt? Dan raden wij u aan om zeker even een kijkje te nemen naar onderstaande aanbiedingen. Ook tijdens de schoolvakantie in juli en augustus zijn er vele mogelijkheden.

Wij wensen u veel leesplezier en zoals gebruikelijk helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze en voor het reserveren van uw droomreis. Boekt u liever telefonisch dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 085 - 0479888

Met vriendelijke groet,

Het team van Holland Cruise Center


Noorse fjorden met MS Koningsdam

Holland Amerika Noorse Fjorden cruise

23 juli 2017 - Viking Saga`s - 8 dagen - nu vanaf € 798,00 per persoon

De imposante Noorse fjorden, daar worden zelfs de meest ervaren reizigers stil van... Gebruik de verschillende stops om actief bezig te zijn in de natuur en geniet zo optimaal van al haar pracht. U geniet 8 dagen lang van uw mooie hut en het heerlijke eten aan boord van het MS Koningsdam.

vanaf 1148 €
Lees verder

Panama Kanaal ( Ft Lauderdale - San Diego )

8 november 2017 - Panama Kanaal - 16 dagen - nu vanaf € 1399,00 per persoon

Vaar met het MS Westerdam de prachtige route langs Aruba via het Panama Kanaal naar Nicaragua, Costa Rica en Mexico. Bezoek de prachtige binnenstad van Cartagena, ontdek de mooie natuur van Costa Rica en drink een echte Mexicaanse tequila in Puerto Vallarta.

vanaf 2349 €
Lees verder

Westelijke Middellandse Zee

22-07-2017 - West Middellandse Zee - 13 dagen - nu vanaf € 1098,00 per persoon

Stap aan boord van het MS Westerdam van Holland America Line en geniet uw zomervakantie op de mooiste plaatsen aan de Middellandse Zee. Corsica, Livorno en Monaco zijn onder andere de plaatsen waar u van boord kunt gaan om te ontdekken. Uw cruise eindigt in Barcelona waar u uw verblijf eventueel nog kunt verlengen.

vanaf 1938 €
Lees verder

Verenigd Koninkrijk en Ierland

4 augustus 2017 - Engeland en Ierland - 15 dagen - nu vanaf € 1699,00 per persoon

Met het MS Prinsendam vanuit Amsterdam vaart u naar het mooie Schotland, vervolgens ontdekt u de Ierse hoofdstad Dublin, waar u uiteraard een bezoek kunt brengen aan de beroemde Guiness brouwerij. Vervolgens gaat u nog aan wal in diverse plaatsen waaronder St. Peter Port op het mooie eiland Guernsey.

vanaf 2879 €
Lees verder

Alaska Adventurer

Holland Amerika Alaska avontuur

31 juli 2017 - Alaska Avontuur - 15 dagen - nu vanaf € 1498,00 per persoon

Heerlijke 15-daagse cruise met Holland America Line schip MS Amsterdam; vertrek is vanuit Seattle. De cruise neemt u mee langs vele hoogtepunten, er worden o.a. stops gemaakt in Ketchikan, Kodiak Island en de Hubbart Glacier.

vanaf 2378 €
Lees verder

Avontuur op Zee

5 oktober 2017 - Adriatische Zee - 15 dagen - nu vanaf € 1298,00 per persoon

Vanaf Barcelona vaart u met het MS Prinsendam langs de mooiste parels in de Middellandse en Adriatische Zee. Ontdek en ervaar onbekende en bekende plaatsen. Deze fantastische cruise eindigt in de schitterende Griekse hoofdstad Athene.

vanaf 2278 €
Lees verder

Canada, New England & Florida

14 oktober 2017 - van Canada naar Florida - 11 dagen - nu vanaf € 1049,00 per persoon

Als u ooit sfeer beelden heeft gezien van de herfst in Canada en New England dan kunt u dit nu in het echt gaan bewonderen. De schitterende kleuren en de prachtige natuur zult u nooit meer vergeten. Uw cruise eindigt in zonnig Fort Lauderdale waar u ook nog een paar dagen kunt genieten van de zon.

vanaf 1889 €
Lees verder

Viking Saga`s

Holland Amerika cruise Noord-Europa

20 augustus 2017 - Noorse Fjorden - 8 dagen-  nu vanaf € 899,00 per persoon

Vaar mee met het nieuwste schip van Holland America Line, het MS Koningsdam en geniet van de prachtige bestemmingen. Tijdens de zeedagen kunt u heerlijk genieten van alle faciliteiten aan boord en u voorbereiden op uw bezoek aan Flam, Stavanger, Kristiansand en Oslo.

vanaf 948 €
Lees verder

Kerstcruise Verre Oosten met het MS Volendam

Kerstcruise met Holland America Line

20 december 2017 - Kerstcruise Verre Oosten - 15 dagen - nu vanaf € 1098,00 per persoon

Vier Kerstmis en Oudjaarsavond aan boord van het MS Volendam en ontdek Vietnam, Cambodja en Thailand in 1 cruise. Begin de reis met een paar dagen Hong Kong en stap vervolgens aan boord van het sfeervolle schip. Deze prachtige reis brengt u langs vele cultuurrijke plaatsen. U eindigt uw cruise in Singapore waar het uiteraard ook heerlijk toeven is voor een paar extra dagen.

vanaf 1795 €
Lees verder

Keltisch Avontuur vanuit Kopenhagen

30 juli 2017 - Keltisch Avontuur - 13 dagen - nu vanaf € 999,00 per persoon

Vanuit Kopenhagen vaart u naar de prachtige kustlijnen van Schotland en Ierland voor een bezoek aan Belfast. U verblijft maar liefst 2 volle dagen in de sfeervolle Ierse hoofdstad Dublin. Natuurlijk mag een stop in de Schotse steden Glasgow en Edinburgh niet ontbreken. U sluit uw cruise af met een bezoek aan Kristiansand in Noorwegen om vervolgens uw cruise in Kopenhagen weer te beeindigen.

vanaf 1239 €
Lees verder

cruisenieuws en aanbiedingen op facebook cruisevideos en films op youtube cruisenieuws en aanbiedingen op twitter

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.