Dit zijn de favorieten van onze bezoekers
Gratis Rituals Gift Set t.w.v. €44,90
Ga nu meespelen met de VriendenLoterij en ontvang gratis de volledige large gift set van ‘The Ritual of Karma’ t.w.v. €44,90. Je speelt mee zolang je wilt.

Gratis Rituals set →
Gratis geursample Flowerbomb van Viktor & Rolf ★★★★★
Via Facebook kan je een gratis geursample aanvragen van Flowerbomb van Viktor & Rolf. Je hebt dus een Facebook account nodig om de geursample aan te vragen.

Gratis proberen →
Gratis F1 Carbon Reign parfum bij TopGear
Vanwege Valentijnsdag ontvang je een gratis F1 carbon Reign eau de toilette bij een voordelig halfjaar abonnement op TopGear Magazine. Met deze aanbieding ontvang je 63% korting. OP=OP!

Tijdelijk beschikbaar →
Verlaag GRATIS je WOZ-waarde ★★★★★
Nog niet iedereen heeft de nieuwe WOZ-waarde binnen. De WOZ-waarde zal in ieder geval flink stijgen! Dit betekent dat iedereen komend jaar meer voor de WOZ gaat betalen. Voorkom dit door GRATIS bezwaar te maken op de WOZ-waarden. Je bent klaar in 2 minuten en het kost je niets! Bespaar tot wel €272! In 9 van de 10 gevallen succesvol.

Gratis bezwaar →
Gratis verse AH stamppot testen
Meld je nu gratis aan voor het stamppot testpanel, beantwoord de vragen en maak kans op een gratis verse AH stamppot. Bij deelname ontvang je binnen 1 dag een unieke code waarmee jij een gratis verse AH stamppot kunt ophalen.

Doe de test →
Gratis dinercheque t.w.v. €10 bij taalcursussen
Deze week krijg je een gratis dinercheque t.w.v. €10 bij een taalcursus naar keuze voor slechts €20. Keuze uit Spaan, Italiaans, Turk, Frans, Pools, Chinees, Arabisch, Engels en Duits. Voor deze actie geldt OP=OP!

Bekijk de aanbieding →
Gratis proefnummer MAX Magazine + kans op e-reader
Vraag nu een gratis proefnummer aan van MAX Magazine (de grootste tv gids van Nederland). Je ontvangt één nummer zonder verdere verplichtingen. Plus kans op een Kobo e-reader t.w.v. €129. 

Graits nummer →

Gratis producten testen via Toluna
Meld je nu gratis aan voor de community van Toluna en geef je mening over bedrijven en producten. Ook worden er af en toe gratis producten weggegeven. Meld je aan voor het consumentenpanel en profiteer van verschillende voordelen. Je tijd wordt altijd beloond.

Gratis aanmelden →
Draai en win gegarandeerd. Altijd prijs!
Draai nu aan het prijzenrad van de Staatsloterij en win gegarandeerd. Je wint sowieso 5x 1/5 Staatsloten, maar dit kan al snel oplopen tot een geldbedrag van €100.000. Draai en win in 3 stappen.
Gratis VISA World Card + 1e jaar GRATIS
De Visa World Card is de meest geaccepteerde betaalmiddel, handig voor al je online aankopen en voor op vakantie. Vraag nu de Visa World Card aan en betaal het eerste jaar helemaal niets! Niet te vergeten ontvang je met de Visa World Card 180 dagen aankoopverzekering voor al je inkopen.

Nu aanvragen →
Je hebt nu een voorproefje gekregen van onze acties, maar dit is nog lang niet alles! Op Gratis.nl vind je een compleet overzicht van gratis acties, dus neem ook zeker een kijkje op onze website om al onze actie te ontdekken. 
 
Bezoek Gratis.nl
Gratis.nl is onderdeel van Liondeals en verzamelt dagelijks alle gratis acties die over het internet zwerven. U staat met uw e-mailadres newsletter@newslettercollector.com ingeschreven voor de nieuwsbrief van Gratis.nl. Indien u deze e-mail niet wenst kunt u zich uitschrijven of uw e-mailvoorkeuren wijzigen. 

Wilt u contact met ons opnemen? Dan kan dat via info@gratis.nl.

Copyright © 2022 Gratis.nl, Alle rechten voorbehouden