Dit zijn de favorieten van onze bezoekers
Gratis 10x spelletjespakket t.w.v. €45,85 ★★★★★
Maak de puzzel af en maak kans op een spellenpakket t.w.v. €45,85. De prijs wordt 10x weggegeven! Vul je gegevens in om je deelname te bevestigen. Let op: beperkt aantal spelers toegestaan!
Start de puzzel →
Gratis 50 tips om energie te besparen ★★★★★
Wil je er ook alles aan doen om de energierekening laag te houden? Het Regionaal Energieloket heeft de 50 beste bespaartips voor je een op rijtje gezet. Dit is een PDF bestand van 10 pagina's, maar het leest lekker weg.
Via Gratis.nl →
Gratis 2x On That Ass boxershorts
Ontvang 2 gloednieuwe boxershort in de brievenbus van On That Ass. Meld je nu aan voor de dienst en je ontvangt 2 boxershorts t.w.v. €19,98 cadeau. Laatste dag!
Gratis aanvragen →
Gratis receptenboek + kans op 3-daags culinair all-in arrangement
Wat is het beste kookboek van 2022? Breng je stem uit en ontvang een gratis e-magazine met daarin 54 recepten uit de populairste kookboeken van dit jaar. Ook maak je met jouw stem kans op een 3-daags culinair all-in arrangement in een Fletcher hotel.
Stem en win →
Gratis €15 Zooplus shoptegoed ★★★★★
Per 1 november ontvang je gratis €15 shoptegoed van Zooplus bij het afsluiten van een PetSecur huisdierenverzekering. Zo verzeker jij je huisdier tegen onverwachte kosten. Zij bieden de hoogste uitkering van Nederland, tot €6.000!
Gratis shoptegoed →
2 gratis kaarten voor Oranje in Ahoy
Op 21 november speelt Nederland zijn eerste WK wedstrijd tegen Senegal. Deze wedstrijd kan je nu gratis kijken in Ahoy Rotterdam. Via Hyundai kan jij nu 2 gratis kaarten bemachtigen. Wees er snel bij, want vol is vol.
Via Gratis.nl →
Gratis ANWB Visa Gold Card
Ben je lid van de ANWB? Dan kan jij ook gratis een ANWB Visa Gold Card aanvragen. De Gold Card heeft een limiet van €5.000, tot €2000 noodgeld, 365 aankoopverzekering en meer. Het eerste jaar is de kaart helemaal gratis.
Gratis aanvragen →
Gratis OPPO A74 5G t.w.v. €229
Tijdelijks is de OPPO A74 5G smartphone t.w.v. €229 gratis in combinatie met een voordelig Budget Mobiel sim only. Je hebt keuze uit 7 GB dat met onbeperkt bellen of volledig unlimited. Kies en profiteer direct!
Profiteer direct →
Monuta uitvaartverzekering, inclusief gratis Kinderdekking
Verzeker je uitvaart tegen een scherpe premie met een persoonlijke premie van Monuta! Voordelen: Kinderen zijn gratis meeverzekerd, eenvoudig online af te sluiten, vrij besteedbaar bedrag en altijd tussentijds aanpasbaar. Bereken vrijblijvend online jouw premie! Je laat je nabestaanden toch niet achter met de kosten? De premies zijn nu tot wel 26% lager.
Bereken premie →
2x vtwonen voor slechts €5 (stopt automatisch)!
Neem nu een voordelig proefabonnement op vtwonen magazine. Dit het grootste en leukste woonblad van Nederland. Je ontvangt via ons 2 nummers voor slechts €5. Na 2 nummers stopt de levering automatisch!
Proefabonnement →
Je hebt nu een voorproefje gekregen van onze acties, maar dit is nog lang niet alles! Op Gratis.nl vind je een compleet overzicht van gratis acties, dus neem ook zeker een kijkje op onze website om al onze actie te ontdekken. 
 
Bezoek Gratis.nl
Gratis.nl is onderdeel van Liondeals en verzamelt dagelijks alle gratis acties die over het internet zwerven. U staat met uw e-mailadres newsletter@newslettercollector.com ingeschreven voor de nieuwsbrief van Gratis.nl. Indien u deze e-mail niet wenst kunt u zich uitschrijven of uw e-mailvoorkeuren wijzigen. 

Wilt u contact met ons opnemen? Dan kan dat via info@gratis.nl.

Copyright © 2022 Gratis.nl, Alle rechten voorbehouden