Bekijk de poster
Logistiek
Logistieke Dienstverlening
Online versie
PW
DSV is nieuwe nummer 1 Top 100 Logistiek Dienstverleners
ovenaan de Top 100 Logistiek Dienstverleners siert dit jaar voor het eerst sinds jaren een nieuwe naam: DSV. De lijst is duidelijk opgeschud door de gevolgen van de coronacrisis.
(advertorial)
Automatisering en pool pallets
Het gebruiken van de juiste palletkwaliteit in een geautomatiseerde omgeving is een belangrijk onderwerp. Een pallet van slechte kwaliteit kan immers gemakkelijk het hele proces verstoren. Lees het artikel voor meer informatie over palletkwaliteit in relatie tot automatisering.
‘Corona heeft ons niveau van digitalisering een positieve boost gegeven’
De coronacrisis gaf Dachser op digitaliseringsvlak net het duwtje in de juiste richting. Ook plukt de logistiek dienstverlener de vruchten van de toename in B2C. Een interview met nieuwe ceo Burkhard Eling.
Lees verder >
Vos Logistics innovatief in duurzaamheid
Schoner rijden door zonnepanelen op het trailerdak. Vos Logistics doet het sinds kort. Vijf vragen aan duurzaamheidsmanager Eveline Vermeulen in dit vierde deel van de serie over logistiek dienstverleners en hun innovatiekracht.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Transport software groeit mee
Binnen de logistieke sector groeien de eisen vanuit de markt. Hoe gaat u hiermee om? Denk aan krappe venstertijden, levering & installatie, retourlogistiek of real-time ETA’s. Ritplanningssoftware groeit mee met de wensen vanuit de markt en speelt zo in op de wensen van de klant.
(advertorial)
Summit LDV
Bekendmaking Top 100 Logistieke Dienstverleners
Op 10 juni 2021 maken we tijdens de Summit Logistieke Dienstverlening de Top 100 Logistiek Dienstverleners bekend. Met de koplopers kijken we naar wat ze doen en hoe ze het doen op de belangrijkste factoren van de Top 100.
Bekijk programma >
Verlenging bijzonder uitstel van betaling? Haast is geboden!
Wil je als logistieke dienstverlener of vervoerder het bijzonder uitstel van betaling verlengen? Dan is enige haast geboden. De tijd dringt en de gevolgen kunnen verstrekkend zijn, stelt Rémy Betgen van Vallenduuk Advocaten.
Lees verder >
Is de batterij-elektrische truck voor het eerst kostenneutraal?
Is de inzet van een batterij elektrische truck (BET) niet veel duurder dan de inzet van een dieseltruck? Is er wel een businesscase van te maken? Johnny Nijenhuis pakte de rekenmachine erbij en zette alle kosten op een rij.
Lees verder >
(advertorial)
alt
CEVA Logistics innovatiekracht
Dankzij een innovatieaanpak die gericht is op het decentrale ondernemerschap, heeft CEVA een toonaangevende positie bereikt. We investeren continue in smart warehousing. Hierdoor kunnen onze klanten rekenen op efficiëntie, transparantie en een snellere fulfilment.
Deze mail vind ik
positief negatief
Volg ons op social media
LinkedIn Facebook Twitter Instagram RSS

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright