Gawalo
Best gelezen februari 2021
Online versie

 

PW
De best gelezen artikelen van februari 2021
Aardgasvrij verwarmen met infraroodpanelen: goed idee, of niet?
Infraroodpanelen staan niet al te goed te boek in Nederland. Het elektriciteitsgebruik is hoog, de gebruikskosten daarom ook en er bestaan twijfels over het comfort dat ze bieden. Is dat terecht? Onderzoek van een Duitse universiteit trekt iets rooskleurigere conclusies. 
Lees verder >
(advertorial)
alt
Nieuwe generatie: KG TOP
WOLF introduceert de KG TOP, een nieuwe generatie modulaire luchtbehandelingskasten. De serie biedt oplossingen voor speciale toepassingen, zoals explosieveilige ATEX en hygiëne uitvoeringen conform DIN 1946-T4 norm voor operatiekamers en cleanrooms. Eurovent gecertificeerd.
Minder gasverbruik door radiator-ventilator
Innoveren gaat niet altijd zonder slag of stoot, maar Pieter van der Ploeg van SpeedComfort is een doorzetter. Inmiddels ligt de radiator-ventilator bij de groothandel en bij bouwmarkten als Gamma en Praxis. Momenteel hebben al bijna 30.000 huishoudens de ventilatoren aangeschaft.
Lees verder >
(advertorial)
Partner of Choice
6 tips voor online klantenwerving
Het is voor bedrijven steeds belangrijker om online actief te zijn. Bijvoorbeeld via je eigen website en social media, maar ook via lead platforms. Download direct de whitepaper met 6 tips hoe je als installatiebedrijf online nieuwe klanten vergaart.
Elektrische verwarming als hoofdverwarming
Of elektrische verwarming geschikt is als hoofdverwarming, is afhankelijk van veel factoren. Ook de soort verwarming die is toegepast, speelt hierbij een rol. In dit artikel zetten we de mogelijkheden op een rij.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Online nieuwe klanten bereiken
Het merendeel van de installateurs heeft ruimte voor extra werk, blijkt uit onderzoek van vergelijkwebsite Trustoo onder de lezers van Gawalo. Dit gat kan opgevuld worden door online nieuwe klanten aan te trekken. Maar hoe pak je dit aan?
Met infraroodverwarming komen bewoners bedrogen uit
Infraroodverwarming wordt steeds vaker toegepast in aardgasvrije nieuwbouwwoningen. Leveranciers prijzen het systeem aan als energiezuinig en comfortabel. Maar klopt dat wel?
Lees verder >
Warmteafgifte van vloerverwarming berekenen
De gewenste afgifte van de vloerverwarming wordt bepaald door een transmissieberekening zonder verlies door de vloer. Bij de capaciteit van de warmteopwekking, de pomp en het leidingsysteem moeten we een warmteverlies van de vloer naar de kruipruimte of ondergrond in rekening brengen.
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright