Nieuwsbrief van donderdag 10 augustus 2017
Online bekijken

Top 8 best gelezen installatienieuwsproducten tot aan de bouwvak

Nu gratis: MacValve: de sifon zonder waterslot

Afvoerproblemen, onvoldoende beluchting, te weinig ruimte of last van een overstroming gehad? Gebruik dan de nieuwe toevoeging uit het McAlpine assortiment van Walraven: de McAlpine MacValve. Omdat deze handige sifon geen waterslot heeft, kan het nooit uitdrogen door verdamping of onvoldoende gebruik van het lozingstoestel. 

Alles-in-één oplossing voor nul-op-de-meterwoningen: de Energiemodule van LG 

Alle installaties voor het energieneutraal maken van woningen in één module, geleverd door één leverancier. LG levert de Energiemodule, waarin warmtepomp, zonnepanelen, sanitair warm water, ventilatie, omvormer, energieopslag en energiemonitoring in één unit verenigd zijn. De Energiemodule is aan te sturen met een op maat gemaakte softwareoplossing. 

Slim verwarmen, ventileren en koelen met lucht door de nieuwe Elan 4 van Brink

Compact, efficiënt en uitstekend te gebruiken in Nul-op-de-Meter woningen De woning verwarmen, ventileren en op wens koelen door middel van één toevoer kanalensysteem? Brink Climate Systems heeft nu dé ultieme oplossing: de nieuwe Elan 4. Door slimme techniek in het toestel is het energieverbruik laag en daarom een perfecte oplossing voor Nul-op-de-Meter woningen. 

Toekomst van het vak: energieneutrale woningen

Onze samenleving speelt steeds meer in op duurzaamheid en duurzaam wonen. Het binnenklimaat en comfortabel leven spelen hierbij een grote rol. Er zijn steeds meer mensen die hun woning energieneutraal willen maken. Hoe gaat deze trend zich verder ontwikkelen en wat zijn de gevolgen voor het installatievak?

SOLARWATT komt met eerste volledig modulaire accuopslagsysteem

SOLARWATT, de Duitse pionier op het gebied van zonne-energieopwekking en -opslag, presenteert ’s werelds eerste volledig modulaire opslagsysteem. Het MyReserve Matrix-opslagsysteem is ongeëvenaard op het gebied van capaciteit en vermogen, en vrijwel overal toe te passen: van eengezinswoning tot en met industriële omgeving. 

Deurcommunicatie via uw smartphone: BTicino heeft hiervoor de oplossing!

De nieuwe BTicino Classe 300 X13E binnenpost van Legrand Nederland haalt het beste uit de combinatie van het vertrouwde BTicino 2-draadssysteem en de koppeling naar smartphone via Wi-Fi en het 3G/4G netwerk.
De met een IF-design award 2016 bekroonde Classe 300 X13E biedt de gebruiker betaalbare topklasse en koppelt design en esthetiek aan ruime online gebruiksmogelijkheden.

Altijd volledige controle over uw vloerverwarming

Het in eigen huis ontworpen MAGNUM Remote Zone Control is een compleet systeem voor het regelen van uw vloerverwarming. Het systeem bestaat uit draadloze thermostaten en een controller die bij de verdeler wordt gemonteerd. Het systeem biedt via iedere PC, Tablet of Smartphone een zeer gebruiksvriendelijke aansturing van de verschillende zones. 

Healthbox 3.0:  Een klare kijk op luchtkwaliteit en slimme ventilatie

Deze nieuwe generatie vraaggestuurde ventilatie communiceert actief met zowel de bewoner als de installateur via een bijbehorende applicatie. Healthbox 3.0 zorgt op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Zo heb je als gebruiker voortaan altijd en overal zicht op de luchtkwaliteit in huis en de activiteiten van het ventilatiesysteem.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.