Waterstof uit bermgras
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Huurder kan steeds vaker rekenen op topmaterieel
Machinevergelijker
Zoekt u een nieuwe graafmachine of wiellader?
Wilt u weten welke (elektrische) bouwmachines op de markt zijn?

Machinevergelijker helpt!
Op Machinevergelijker.nl kunt zich oriënteren en machines vergelijken op basis van technische gegevens met merken als Atlas, JCB, Hitachi en nog veel meer!
Werkvoorraad GWW daalt licht
De werkvoorraad van grond-, water- en wegenbouwbedrijven nam in juni gemiddeld met één tiende maand af naar 7 maanden. In de grond- en waterbouw namen de orderportefeuilles met één tiende maand af naar 7,7 maanden werk. Bij wegenbouwbedrijven bedroeg de werkvoorraad 6,3 maanden, net als in mei.
Lees verder >
Vermeulen zet in op waterstof uit bermgras
Bouwdirecteur Zwiep Vermeulen ziet het helemaal voor zich. Over ruim een jaar rijden zijn bouwmachines op waterstof, gewonnen uit zelf gemaaid bermgras. De aannemer start na de zomer met een proef met een mini-waterstofinstallatie op eigen terrein.
Lees verder >
Innovaties TKD
NIEUW Online Magazine:
Innovaties TKD 2021
De sector innoveert volop! Vind het laatste TKD nieuws in ons nieuwe online magazine en lees alles over de innovaties die exposanten hadden willen tonen op de TKD 2021.
  • Kubota: mini op LPG
  • Elektrische Hyundai
  • JCB gelooft in stage V
Van Meeuwen Lubrication biedt bio-smeermiddelen van PANOLIN
PANOLIN en Van Meeuwen Lubrication gaan samenwerken op de Nederlandse en Vlaamse markt. ‘Met deze samenwerking versterken we onze positie op een markt die op dagelijkse basis hoge kwaliteit en biologisch afbreekbare smeermiddelen nodig heeft’ zegt Tim Lämmle, vice-president van PANOLIN.
Lees verder >
Onderwaterrobot trekt hoogspanningskabel door Maasmond
Met minimale hinder voor de scheepvaart heeft Van Oord een hoogspanningskabel door de Maasmond bij Rotterdam getrokken en ingegraven in de zeebodem. De nieuw ontwikkelde trencher is met 2500 PK net zo sterk als twee Leopard tanks.
Lees verder >
Partnernieuws
Dieseko toont ‘het nieuwe funderen’ op Matexpo
Dieseko Group grijpt de Matexpo aan om nieuwe producten en een nieuwe strategie te introduceren. Alles draait daarbij om het beperken van emissies, geluiden en trillingen. Met innovaties, een moderne huurvloot en predictive maintenance wil het bedrijf klanten optimaal adviseren en ontzorgen.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright