En verder: Zero Tolerance Knives Premium EDC uit de USA
Online bekijken
TOT 27% KORTING
op prachtige steakmessen
PROFITEER NU
NANIWA SLIJPSTENEN
Als alleen het beste genoeg is
Slijpstenen van Naniwa vormen de absolute wereldtop op slijpgebied. De eeuwenoude slijpkennis die in Japan aanwezig is, zorgt voor ongeëvenaarde kwaliteit. Naniwa controleert constant de fabricatie en kwaliteit van de slijpstenen. Deze kwaliteit is de reden dat deze hoogwaardige Japanse slijpstenen ongekend populair zijn onder slijpfanaten.
SLIJP NU
ALTIJD EN OVERAL VUUR MAKEN
met een firesteel
Als je denkt aan kamperen, dan denk je aan kampvuur! Naast een hoop warmte en gezelligheid is vuur maken ook heel praktisch. Bijvoorbeeld om je eten klaar te maken of om licht te hebben. Vuur is één van de bekendste en oudste technieken om te overleven. Je kunt een aansteker of lucifer gebruiken, maar wil je iets dat altijd werkt? Maak je vuurtje dan met een firesteel!
BEKIJK
ZERO TOLERANCE KNIVES
Premium EDC uit de USA
ONTDEK
FOX KNIVES
de eerste 2021 modellen
Ook van Fox Knives komen nu de eerste gave modellen voor 2021 binnen. Zo hebben we nu verschillende zakmessen en vaste messen voor je spontaan begint te watertanden! En van die nieuwe modellen zijn het wat ons betreft de Voxnaes-designs die er met kop en schouders bovenuit steken. Bijvoorbeeld de Fox Yaru, een van de mooiste messen van 2021!
ONTDEK
Gratis verzending vanaf € 50,-
Retourneren binnen 30 dagen
Achteraf betalen
KEUKEN­MESSEN PANNEN
MESSEN SLIJPEN ZAK­MESSEN
MULTI­TOOLS ZAK­LAMPEN
VERRE­KIJKERS OUTDOOR
VOLG ONS
F
 
I
 
T
 
Y
KNIVESANDTOOLS.BE
KATO Group B.V.
Laan van Westenenk 8, 7336 AZ Apeldoorn, Netherlands
Uitschrijven