Tot 35% korting op jouw kerstvakantie in Limburg

Op Boschbeek Bungalow- en Camperpark in Limburg kom je helemaal in de feeststemming! Boek nu je kerstvakantie (21 december t/m 3 januari) met tot 35% korting op alle bungalows / camperplaatsen (mits je zelfvoorzienend bent, het sanitairgebouw is namelijk gesloten).

Als extraatje zorgen wij ervoor dat de bedden in de bungalows bij aankomst netjes zijn opgemaakt. Daarnaast kun je via 'Hapjes aan Huis' diverse heerlijke (kerst)maaltijden of andere lekkere hapjes laten bezorgen in jouw accommodatie. Maak er een gezellige tijd van samen!
 
 
DE REALITYSERIE 'FAMILIE GILLIS: MASSA IS KASSA' MAAKT KANS OP DE GOUDEN TELEVIZIER-RING

‘Familie Gillis: Massa is kassa’ zit in de eerste kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2021! Breng voor 9 december 10:00 uur je stem uit, zodat de realityserie in de top 5 van deze ronde terechtkomt. Door jullie als geweldige fans en trouwe kijkers maken we als nieuw programma nu al kans op de Gouden Televizier-Ring 2021. Heel veel dank hiervoor!

 
 
2021 LACHT ONS TEGEMOET

Kun jij ook niet wachten om weer op vakantie te gaan? Start 2021 dan goed met een leuke vakantie in het vooruitzicht! Boek nu je vakantie in 2021 met tot 20% vroegboekkorting. We verwelkomen je volgend jaar graag weer op een van onze parken in Nederland en België.

 
 
 
 
Oostappen Vakantieparken

 
Oostappen Vakantieparken

 
 
 

Je ontvangt deze mail omdat je een Oostappen Vakantiepark hebt bezocht of jezelf hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Wil je liever geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven met het volgende e-mailadres (newsletter@newslettercollector.com).