Doosan showt prototype van DD100 bulldozer
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Tot 50 procent subsidie bij aankoop ‘schone’ machine
(advertorial)
alt
Registreer je MMBS 
Vanaf 1 januari 2022 mogen alleen geregistreerde rijdende werktuigen (MMBS’en) de weg op. Het gaat bijvoorbeeld om shovels en heftrucks. Registreren kost €18,- en kan online tot 1 januari. Informatie en hulp vind je op de website. Vanaf 1 januari is een keuring van minimaal €140,- nodig.
Doosan showt prototype van DD100 bulldozer
Doosan neemt in 2022 een bulldozer op in het leveringsprogramma. Een prototype van de 122 pk sterke DD100 is onlangs gedemonstreerd aan Doosan-dealers in de Amerikaanse staat Arizona.
Lees verder >
Loxam kiest voor Relly 1.0E
De Schans heeft aan de vestiging van Loxam aan de Nebraskadreef in Utrecht de eerste van een serie Relly 1.0E elektrische minishovels geleverd. Met de aanschaf van deze elektrische minishovel, uitgevoerd in de Loxam-kleuren, reageert het verhuurbedrijf op de groeiende vraag naar emissievrije machines.
Lees verder >
Pirtek Benelux breidt uit in België en Frankrijk
Pirtek hydrauliekservice opent een nieuw Pirtek Center in België, vlakbij Brussels Airport – Zaventem. In oktober is nabij Parijs het eerste Franse Pirtek-center geopend.
Lees verder >
Van Mensvoort investeert in Limach E18.3
Aannemersbedrijf Van Mensvoort uit Veghel heeft een volledige elektrische Limach E18.3 aangeschaft. De machine wordt voornamelijk ingezet bij inpandige sloopwerkzaamheden.
Lees verder >
Partnernieuws
‘Goede gegevensuitwisseling verhoogt werkplezier en rendement’
Werkstromen voor zowel buitenpersoneel als bedrijfsbureau in élke fase van een bouwproject gestroomlijnd. Nauwkeurige en overzichtelijke projectgegevens en een efficiënte, prettige samenwerking leiden – onder meer – tot een drastische verlaging van de faalkosten.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Topjobs
Hijsbegeleider
Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen b.v.
Kraanmachinist
Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen b.v.
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright