16 juli 2024
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
DEZE ZOMER MEER VOORDEEL DAN OOIT!
Regen, zwarte zaterdag, een (ver) strand, nog even doorwerken of gewoon wat rust? Voor iedereen is de zomerperiode anders, maar voor iedereen is er een luisterboek! We hebben in deze nieuwsbrief een hele kleine selectie gemaakt met spannende, leerzame, literaire en romantische luisterboeken met tot wel 67% korting maar check vooral alle 406 aanbiedingen van deze week, exclusief bij Luisterrijk! Veel luisterplezier, waar je ook bent!
Dekmantel
Auteur: Loes den Hollander
Een grootscheeps DNA-onderzoek wijst oncoloog Winston aan als dader van de moord op Jellemieke Kaagman. Dit veroorzaakt een grote schok bij de families van zowel het slachtoffer als de dader. Voorgelezen door Simone Breukink.

Tip: 7 luisterboeken van Lies den Hollander met korting 
Tijdelijk met 50% korting van € 11,99 voor € 6,00
It
Auteur: Stephen King
In deze griezelige klassieker brengt een achtentwintig jaar oude belofte zeven volwassenen terug naar Derry, Maine. Pennywise is terug... Voorgelezen door Huub Dikstaal.

Tip: 3 luisterboeken van Stephen King met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
Het eiland van Anna
Auteur: Eva Vriend
De aangrijpende geschiedenis van Schokland en de zoektocht naar een verloren thuis. Eva Vriend laat zien hoe het verhaal van het voormalige Zuiderzee-eiland tot op de dag van vandaag doorwerkt. Voorgelezen door Hymke de Vries.

Tip: 2 luisterboeken van Eva Vriend met korting
Tijdelijk met 67% korting van € 14,99 voor € 4,99
Als alle breinen werken
Auteur: Saskia Schepers
Ieder brein is anders en nergens wordt dat zo duidelijk als op de werkvloer. Dit boek biedt werknemers en werkgevers de tools om hun brein optimaal te benutten en van neurodiversiteit een kracht te maken. Voorgelezen door Lot van Lunteren.

Tip: 10 luisterboeken over zaken en werk met korting
Tijdelijk met 64% korting van € 13,99 voor € 4,99
Dune
Auteur: Frank Herbert
Dune (Duin) verscheen in 1965 en is de grootste sciencefictionklassieker aller tijden. Het verhaal speelt zich af op de planeet Arrakis, in de volksmond ‘Duin’, de enige plek waar een belangrijke grondstof gedolven kan worden. Het is het verhaal van de strijd van Paul Atreides om zijn planeet te bevrijden en zijn familie te wreken. Voorgelezen door Lykele Muus.

Tip: 2 luisterboeken van Frank Herbert met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 19,99 voor € 9,99
De pelikaan
Auteur: Martin Michael Driessen
Andrej is postbode in communistisch Joegoslavië. Josip is ongelukkig getrouwd en houdt er een minnares op na. Amateurfotograaf Andrej weet beelden van een amoureuze ontmoeting vast te leggen en begint Josip te chanteren... Voorgelezen door Sander de Heer.

Tip: 3 luisterboeken van Martin Michael Driessen met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 15,00 voor € 7,49
Cheesecake & Kilts
Auteur: Anita Verkerk
Een vrolijke chicklit met een spannend paranormaal sausje van top-auteur Anita Verkerk die zich afspeelt in Schotland! Voorgelezen door Gwenny Vos.

Tip: 5 luisterboeken van Anita Verkerk met korting
Tijdelijk met 58% korting van € 11,99 voor € 4,99
Rebecca Yarros auteur van de maand
Rebecca Yarros is deze maand auteur van de maand. Dat betekent dat alle 16 luisterboeken van deze Amerikaanse auteur van romantische en fantasy-boeken exclusief bij Luisterrijk met 50% korting verkrijgbaar zijn.
Tijdelijk met 50% korting!
DEZE WEEK RUIM 400 AANBIEDINGEN!
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        klantenservice@luisterrijk.nl