Altijd op de eerste rij, Very VIP.
€250 ONLINE KORTING

Heb jij jouw vakantieplannen voor 2020 al in gedachten? Wordt het een roadtrip door IJsland of langs de iconische nationale parken van Zuidwest-Amerika of ga je met de camper dwars door de natuur van Canada?

Boek uiterlijk 2 februari 2020 online jouw reis voor aankomende zomer en ontvang direct tot €250 euro korting* op onze compleet verzorgde reizen!
TOT €250 KORTING
Amerika

Beleef een onvergetelijke reis en vertrek naar de staten in het Zuidwesten van Amerika. Zie de iconische nationale parken als de Grand Canyon, Monument Valley en Bryce Canyon en dompel je onder in wereldsteden als Las Vegas en San Francisco. Staan de Amerikaanse Rockies op jouw bucketlist? Alles is mogelijk. Ontdek snel ons aanbod naar Amerika!

Reizen Amerika 2020
Wist je dat je ons tot 20:00 uur kunt bereiken voor al jouw reisvragen?
Bekijk contactmogelijkheden
TOT €250 KORTING
Canada
Maak een fantastische reis langs gletsjers, blauwe meren en zie spectaculair wildlife in West-Canada. Of ga je liever naar het Oosten van Canada om veelzijdige steden te combineren met de prachtige natuur? Ontdek ons veelzijdige aanbod naar Canada!
Reizen Canada 2020 
Jouw reisplannen concreet maken? Kom langs op kantoor!
Afspraak maken
TOT €250 KORTING
IJsland

IJsland is een bijzonder land met ongekende mogelijkheden op het gebied van natuurreizen. Sta oog in oog met extreme landschappen vol watervallen, vulkanen en gletsjers en bleef het bruisende Reykjavik.

Reizen IJsland 2020
Altijd op de eerste rij, Very VIP.
Alle rechten voorbehouden Copyright © 2020 Doets Reizen
Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Bekijk online  |  Schrijf je uit