9 oktober 2019
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Toys 'R' Us heeft een webshop, maar je koopt op Target
[Nieuws] Target werkt samen met Tru Kids Brands, eigenaar van het Toys 'R' Us-merk. De producten in de nieuwe Yoys 'R' Us-webshop komen uit het assortiment van de Amerikaanse retailketen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Ook VanMoof start met leasefietsen
[Nieuws] Vanaf 1 januari wordt het voor werknemers een stuk aantrekkelijker om een fiets te leasen. Daarom komt fietsenmerk VanMoof nu met een leaseplan.
twitter facebook linkedin
lees verder
De nieuwe Twinkle100 is er!
[Advertorial] Ben jij benieuwd naar dé e-commerce toppers van Nederland? Wat hun omzet is? Hoeveel verkeer er naar hun sites gaat en waar hun bezoekers vandaan komen? Hoe zij zich op social media manifesteren? Met wie zij werken? De Twinkle100 biedt jou een totaaloverzicht van de grootste online verkopers van Nederland!
image
image
Takeaway.com ziet aantal orders hard stijgen dankzij overnames
[Nieuws] Takeaway.com, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, heeft in het derde kwartaal aanzienlijk meer orders verwerkt. Vooral in Duitsland groeit het bedrijf hard.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
H&M's outletmerk Afound focust meer op online
[Nieuws] Afound, het outletmerk van H&M Group, past na een jaar zijn strategie aan. De online marktplaats wordt belangrijker, de fysieke winkels minder.
twitter facebook linkedin
lees verder
Marketplaces: do's and don'ts
[Advertorial] Steeds meer retailers en merken doen ervaring op met marketplaces. Platform only verkopers zijn in opkomst. Ook zijn er bedrijven die zelf de poort openen voor andere verkopers. In een strak geleide paneldiscussie tijdens het Twinkle Marketplaces event op 29 oktober gaan verschillende online spelers zoals Bugaboo, Lucardi en Miss Etam in op hun motieven én delen ze hun do's en hun don'ts.
image
image
'September slechtste e-commerce maand Groot-Brittannië ooit'
[Nieuws] De e-commerce verkopen in Groot-Brittannië groeide in de maand september met slechts 0,7 procent. Dit becijferde het British Retail Consortium (BRC) .
twitter facebook linkedin
lees verder
Shopping Awards, dé awards voor alle Nederlandse online retailers
[Advertorial] Je kunt je weer inschrijven voor de Shopping Awards, dé awards voor alle Nederlandse online retailers! Dit jaar zijn de Shopping Awards vernieuwd. In de nieuwe opzet worden Shopping Awards uitgereikt in tien categorieën. Het onderscheid tussen grote en kleine bedrijven vervalt en het publiek bepaalt de winnaars samen met experts. Daarnaast zijn er in verschillende thema’s vakprijzen te winnen.
image
image
Ook Vomar werkt samen met Too Good To Go
[Nieuws] Vomar heeft aangekondigd dat het vanaf vandaag gaat samenwerken met de app Too Good To Go om voedselverspilling tegen te gaan. Alle vestigingen doen mee.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Duurzaamheid als positieve stimulans
[Onderzoek] Hoe belangrijk is duurzaamheid voor online shoppende consumenten? Om hier achter te komen heeft SAMR Marktvinders in mei, juni en juli van dit jaar onderzoek gedaan.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.