Træn dine børn som man træner en løve

3 years ago


Text only:

      Nyhedsbrev, 9. september 2015       Se, hvordan løver, elefanter og andre dyr bliver trænet  

Vil du lære, hvordan du får ungerne til at gå ud med skraldeposen eller hente dine sutsko? Så kom forbi GIVSKUD ZOO i den kommende weekend. Her kan du se, hvordan vi træner nogle af parkens dyr - og samme teknik kan du bruge på dine børn.

Både lørdag og søndag viser vi træning af elefanter, løver, kæmpeoddere og den sjældne kejserørn. Få også en forklaring på, hvorfor det er vigtigt for dyrepasserne at bruge træning i det daglige arbejde med dyrene.

I Oddersalen kan du selv afprøve, hvordan man træner efter de samme metoder, som dyrepasserne benytter. Men pas på! Måske bliver det børnene, som i stedet træner dig til at give is hver dag.

  Læs mere                 Spejl i størrelse XL  

Som en af de statsanerkendte zoos i Danmark er det vigtigt for GIVSKUD ZOO at bidrage til forskning og viden om dyrene. Det er blandt andet grunden til, at vi i den forgangne uge har haft besøg af en biologi-studerende, der skulle undersøge, om elefanter kan genkende sig selv. Til undersøgelsen benyttede man et spejl, vel at mærke i størrelse XL, så elefanterne kunne se sig selv i "hel figur". Hvordan man i øvrigt sikrer sig, at elefanterne registrerer, at det er deres spejlbillede, kan du læse mere om i artiklen på linket herunder.

  Læs mere                   TRE HER OG FEM DER  

Selvom man er en imponerende hanløve, kan man ikke bare regne med, at hunløverne dåner ved synet af én - tværtimod. Formentlig ville en ny hanløve blive slået ihjel af de stærke løvinder i flokken.

Det gælder også for de tre unge hanløver, som i foråret kom til GIVSKUD ZOO fra en zoo i Schweiz. De kan ikke "bare lige" blive introduceret til de mange hunner i parkens store løveflok, så lige nu er de i venteposition, da de er påtænkt en rolle som avlshanner i den fremtidige flok. Det giver også en logistisk udfordring at have løver på "hold" - læs herunder, hvorfor.

  Læs mere                   ÅRSKORTTURE I SEPTEMBER/OKTOBER  

Husk, at du som årskortholder i GIVSKUD ZOO kan komme med på særlige ture i parken: Den 13. september (få ledige pladser) og 4. oktober er der børneture, og den 24. september er der en rovdyrstur (kun få ledige pladser).

Turene bestilles online på linket herunder

  Læs mere                   MØD DEN I DINOSAURPARKEN: Argentinosaurus  

Wow! Kunne de virkelig blive så store? Når man drejer om hjørnet og for første gang kigger op på den store Argentinosaurus, er det svært at forblive uimponeret. Det ER et vildt syn at opleve den 40 meter lange dinosaur i fuld størrelse.

Hvis du endnu ikke er nået forbi den nye dinosaurpark i GIVSKUD ZOO, kan du stadig nå det. Der er åbent til og med uge 43. Se de præcise åbningstider og dage herunder.

  Læs mere                   KÆMPEODDERNE HAR VOKSEVÆRK  

De to kæmpeodderunger, Victor og Livia, trives rigtig fint, og de æder nu næsten lige så meget som de to voksne. Det har også vist sig, at Victor bliver ret hidsig, når nogen forsøger at tage hans fisk. Dyrepasser Francois Lemmonier fortæller, at hans far, Saro, har det på akkurat samme måde.

                  KIG OP  

Selvom det er svært at få øjnene væk fra de imponerende dinosaurer, skal du også huske at kigge op, når du spadserer rundt i dinosaurparken. Så kan du få en ekstra dyreoplevelse:

I træerne gemmer der sig nemlig mange små egern, og lige nu farer de rundt og samler forrråd til vinteren.

                    En gruppe guanakoer ligger og nyder det dejlige sensommervejr                       Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev.
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet.
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA · Løveparkvej 3 · DK-7323 Give
info@givskudzoo.dk · www.givskudzoo.dk
Bliv fan af Samson på facebook
Følg GIVSKUD ZOO på facebook    

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019