Se denne mail i en browser
EDC
Nyhedsbrev
> Varde
15.  december  2021
Deltag i vores adventskalender og vind flotte præmier
KAMPAGNE
Trænger du til nye omgivelser?
Uanset om du har brug for nye omgivelser, mere plads eller bare vil tættere på familien, er vi klar til at hjælpe dig. Boligmarkedet bevæger sig stille og roligt mod mere stabile tider, men salgspriserne er fortsat høje og ligger over det normale niveau. Med andre ord er boligmarkedet sundt og stabilt, og derfor er det stadig et godt tidspunkt at sælge bolig.
Vind Wegner loungestol
Når du bestiller et Salgstjek senest den 2. januar 2022, deltager du samtidig i konkurrencen om en CH25 loungestol designet af Hans J. Wegner fra Ingvard Christensen i sæbebehandlet eg til en værdi af 20.940 kr.
Der skal to underskrifter til, før boligen er solgt
Mere end hver anden dansker på boligjagt oplever, at den bolig, de er interesseret i at købe, bliver solgt for næsen af dem. Mange har endda været så tæt på handlens afslutning, at de har skrevet under på købsaftalen, men ender alligevel med at stå uden nøglerne til ønskeboligen. Det sker typisk, fordi mange boligkøbere ikke er opmærksomme på, at en købsaftale blot er et tilbud til sælgeren af ejendommen, så længe det kun er køber, der har skrevet under. 
Vind flotte præmier i EDC’s adventskalender
I hele december måned kan du deltage i vores store adventskalender og vinde flotte præmier. Hver uge kan du svare på quizspørgsmål, så du er med i lodtrækningen om ugens fede adventspræmie.
MED VENLIG HILSEN
EDC
Derfor modtager du denne mail
Du modtager denne e-mail, fordi du er tilmeldt EDC's nyhedsbrev.
Afmeld nyhedsbrev
Denne mail kan ikke besvares. Denne mail er sendt til newsletter@newslettercollector.com