Produkter der holder! - Klik her, hvis du ikke kan læse denne mail
SLIP FOR BESVÆRET MED AT BORE
Tip en ven |Ret tilmelding
Webshop  |  Butikker og åbningstider  |  Aviser og kataloger
Undgå huller i væggen
Dobbeltklæbende monteringstape fra tesa® er et pålideligt og stærkt alternativ til søm og skruer. Tapen efterlader ingen huller i overfladen og kan bruges til ophængning helt uden værktøj. Alt du behøver er en saks til at klippe monteringstapen i den rette længde. Ophængning med tape er let og hurtig, og du laver ikke huller i overfladen.
Nu er det muligt at hænge billeder, hylder, værktøjsvægge og postkasser direkte på væggen uden at bore huller til skruer og søm. Med tesa Powerbond® er det muligt at montere på mange forskellige overflader - det tager blot et øjeblik.
Hæng hurtigt og nemt navneskilte, pyntelister og nøgleskabe op helt uden stress og jag med dobbeltklæbende moteringstape fra tesa Powerbond®.
KØB TESA POWERBOND SPEJL TAPE HER
KØB TESA POWERBOND TRANSPARENT HER
KØB TESA POWERBOND OUTDOOR HER
KØB TESA POWERBOND ULTRA STRONG HER
KØB TESA POWERBOND TAPE HER
SLIP FOR BESVÆRET MED AT BORE
Med venlig hilsen
Fog Trælast & Byggecenter
Alle priser er angivet inkl. moms. Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer.
Hvor der bygges, der handles.
Vi er med, hvor kontorhuse, boliger og kulturcentre skyder op. Hvor nye byrum og oplevelser opstår. Hvor der energirenoveres og -optimeres. Vi leverer de kvalitetsmaterialer, det værktøj og den rådgivning, der skal til for at bygherrer, ingeniører, håndværkere og arkitekter kan sætte nye projekter i søen og få økonomien til at løbe rundt - både i byggeriet og i Danmark. Klik og læs mere på www.danskebyggecentre.dk
newsletter@newslettercollector.com er tilmeldt dette nyhedsbrev på www.johannesfog.dk
Klik her hvis du ønsker at afmelde dette nyhedsbrev