Fiets - nieuwsbrief week 52 - 2017
Fiets

Kerstkilo's eraf trainen?

5 oefeningen om je indoortraining leuk te houden

Binnen fietsen is nog steeds lang niet zo leuk als het echte werk. Oké, dankzij Zwift, Sufferfest, en de vele andere programma’s is het niet meer zo saai als een paar jaar geleden, maar er gaat toch nog steeds niets boven buiten fietsen. We hebben 5 oefeningen voor je die het wat makkelijker maken je indoortrainingen af te werken.

Fiets

Waarschijnlijk vond je deze niet onder de kerstboom...

Derailleurwieltjes van 1500 euro

Een tijdje terug schreven we al over de waanzinnig mooie en idioot dure derailleurwieltjes van CeramicSpeed. 3D geprint van titanium. Toen alleen voor Shimano en SRAM.

Fiets

Motoren in de koers

Prestaties wielrenners geremd?

Wanneer verliest een wielrenner snelheid? Als een motor voor, naast of achter hem rijdt? Deze vraag werd gesteld aan de kandidaten van de Nationale Wetenschapsquiz 2017.

Fiets

Startsein nieuw fietsseizoen

Velofollies 2018

Na 11 succesvolle edities hoeft Velofollies nauwelijks nog voorgesteld te worden. Aan de start van het nieuwe fietsseizoen is het dé plek voor ruim 300 exposanten om hun nieuwste modellen te tonen op ruim 40.000 m² beursoppervlakte. Racefietsen, mountainbikes, city bikes, e-bikes, hybrides, … je vindt ze er allemaal, net als een scala aan workshops, een testparcours, ploegvoorstellingen, interviews en meet & greets. Kom op 19, 20 of 21 januari naar de Kortrijk Xpo - België!

Fiets

Vraag & Antwoord

Hebben Pre-Workout boosters nut?

Pre­-workout boosters geven je volgens commerciële sites een boost om het uiterste uit je training te halen. Ze beloven dat de mix aan ingrediënten je optimaal voorbereiden op een training of inspanning. Ze zijn er niet alleen voor krachtsporters, maar garanderen ook duursporters betere prestaties. Naast aminozuren, vitaminen en mineralen bevatten ze stoffen als cafeïne, creatine en bèta-­alanine. Vraag aan de experts: Wat zit er in deze boosters waardoor het trainen beter gaat?

Fiets

Sub-Compact tandwielen

absoluteBLACK

Een veelgestelde vraag: hoe groot moet het grootste achtertandwiel zijn om berg X of Y goed te beklimmen? absoluteBLACK bekijkt het anders, en past de voorbladen aan. Met hun nieuwe Premium SUB-COMPACT OVAL 110/4 kettingbladen rijd je voor met een 46/30T of een 48/32T. Klein genoeg om iedere berg op te komen.

Fiets

Felle wielerstrijd

Wooning Zesdaagse van Rotterdam

De Wooning Zesdaagse van Rotterdam, van 4 t/m 9 januari in Ahoy, staat garant voor felle wielerstrijd op de baan. Met 13 top-koppels waaronder Niki Terpstra-Dylan van Baarle en wereldkampioenen Kneisky-Thomas. Maar ook met internationale dames-eliterenners en een veelbelovend sprintspektakel in een zesdaags duel tussen Team Nederland met Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreijsen tegen BEAT Cycling Club met Matthijs Büchli en Theo Bos.

Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2017 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer