Inspiratie voor jouw ontwikkeling!
Wil jij jezelf verder ontwikkelen als trainer en/of coach, voor jezelf en voor je team? Dat komt goed uit! Wij brengen de kennis en ervaring over vanuit Papendal, het Zuiderpark en daarbuiten, door middel van praktisch toepasbare Coachkaarten en interessante Summer Course-webinars. In deze laatste editie leer je onder andere meer over de juiste voeding voor volleyballers en krijg je adviezen over het ontwikkelen van talenten. 

Coachkaarten: How to feed

How to feed, de laatste uit de serie van vijf Coachkaarten is beschikbaar! Voeding beïnvloedt de sportprestaties, maar weet jij hoe je hier als coach invloed op kunt uitoefenen? Deze set Coachkaarten ondersteunt hierin.
Download de Coachkaarten

Summer Course-webinar door De Kogel en Anfiloff

De internationale ontwikkeling van beachvolleybal is het onderwerp van de
laatste webinar in de Summer Course-serie! Tijdens deze webinar, met Richard de Kogel en Victor Anfiloff, krijg je de kans een kijkje te nemen in de keuken van Beach Team Nederland en voorzien de coaches jou onder meer van adviezen rondom de ontwikkeling van talenten.
Bekijk Summer Course: Internationale ontwikkelingen beachvolleybal

Trainersopleidingen

Wil je meer verdieping op een onderwerp of meer leren over het geven van een training of het verbeteren van spelers? Meld je dan aan voor een van de trainersopleidingen van de Nevobo. Via de volleybalondernemers voor de beginnerscursus VT2 en VT3 en via de Nevobo voor de VT4.
Bekijk de opleidingen in de activiteitenkalender
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2020 Nederlandse Volleybalbond, All rights reserved.
Je hebt je opgegeven om de trainersmailing te ontvangen.

Our mailing address is:
Nederlandse Volleybalbond
Orteliuslaan 1041
Utrecht, 3528 BE
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp