View this email in your browser

De Kracht van het Beeld: kijken met je ogen, hersenen en je hart

Hoe ga je van 'kiezen op gevoel' naar beeldkeuzes die je kan beargumenteren? Wij geven je een aantal tips voor het kiezen van krachtige beelden. Wist je bijvoorbeeld dat het heel verrassend kan zijn om eens een zwart-wit afbeelding te gebruiken? Bekijk alle tips hier >>
Maar voor het échte werk raadt trainer Wim Honders je aan om de training 'De kracht van het beeld' te volgen: "De training gaat in op theorie, maar altijd vanuit de toepassing en de professionele praktijk. Beeldtaal gehoorzaamt aan universele wetten en regels die bijna iedereen, op bijna elk moment, bijna overal ter wereld kan ‘lezen’. Als letterlijk een beeldtaal, met
een eigen beeldgrammatica. Maar je kijkt natuurlijk ook met je brein en je hart. Vanuit kennis en waarden die je perceptie kleuren. Dat levert interessante verschillen op bij het lezen van beelden."
Lees het hele artikel!
Elke communicatie- en contentprofessional worstelt met vragen als: voor welke doelgroep zet ik mijn beelden in en met welk doel? En wat zet je in: stilstaand beeld, video, AI? Meld je aan voor de training 'De kracht van het beeld' en leer er alles over!

📅 25 maart en 8 april 2024
📍 Regio Amsterdam
⏰ 09.30 - 16.30 uur, lunch is inbegrepen

En met de code VOORJAAR15 krijg je ook nog eens 15% korting op de trainingen die tot 1 april plaatsvinden! 🎉
Meld je aan!

NIEUW: Aan de slag met gedrag

Donderdag 11 april - Amsterdam Art Center
Je doelgroep informeren is niet langer voldoende. De echte uitdaging? Hen inspireren tot actie! De focus op hoe je het gedrag van je doelgroep kunt veranderen, wordt steeds belangrijker binnen het communicatievak. Hoe overbrug je de gap tussen weten en écht doen? Om dat te ontdekken, organiseren we ‘Aan de slag met gedrag’. Een dag vol interactieve sessies en inspirerende cases, waar je alles leert over communicatie en gedragsverandering!
Tijdens 'Aan de slag met gedrag' volg je parallelsessies, gegeven door professionals uit het vak. Een unieke kans om jouw kennis over gedragsverandering bij te spijkeren!
Door de juiste strategieën toe te passen, zullen mensen zich anders gaan gedragen zonder dat ze zich gemanipuleerd voelen. Luider praten helpt niet, onbewust beïnvloeden wel! Ontdek tijdens de parallelsessie van Lindi Boeije hoe je verschillende gedragstypes een duwtje in de goede richting stuurt.
Letty de Nijs leert je in de parallelsessie de essentiële stappen voor het opzetten van een effectieve strategie voor gedragsverandering. Leer gedragswetenschap toegankelijk maken voor jouw communicatiedoelen. Til jouw communicatie naar een hoger niveau en loopt gegarandeerd weg met voldoende tips om de volgende dag direct toe te passen.
Meld je hier aan!

Inclusief communiceren

Als tekstschrijver, redacteur, marketeer of communicatieprofessional weet je hoe krachtig taal is. De juiste woorden vinden is een vak! Wat is inclusieve communicatie en hoe kan het bijdragen aan jouw missie als communicatieprofessional?

📆 20 maart 2024 | 9.30 - 16.30 uur (incl. lunch)
📍 Regio Amsterdam

Persberichten schrijven

Leer hoe jij met jouw eigen nieuws in de publiciteit komt. En ontdek in deze training welke nieuwswaarden jouw bericht tot een succes kunnen maken en in één keer door een journalist kan worden overgenomen.

📆 15 april 2024 | 9.30 - 16.30 uur (incl. lunch)
📍 Regio Amsterdam

Haal het beste uit jezelf

Agenda

Op zoek naar een frisse blik op jouw content? Schrijf je in voor één van onze trainingen, workshop of masterclasses en raak weer geïnspireerd!
Podcast maken
1 dag | Regio Utrecht

Creatief schrijven
2 dagen | Regio Amsterdam

* 2e dag op 25 maart

Schrijfcoach
2 dagen | Regio Utrecht

*2e dag op 9 april
Adviseren en Overtuigen
1 dag | Regio Utrecht

Schrijven voor social media
1 dag | Regio Utrecht

Visual content design
1 dag | Regio Amsterdam
Bekijk de hele agenda >>
Wist je dat je punten kunt sparen voor gratis trainingen als je via Babbage Company of De Redactie werkt? Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Celine via celine.van.der.wal@babbage.nl of bel haar via 06 114 77 917

SRM Masterclass Overheidscommunicatie

Als communicatieprofessional voor overheidsorganisaties kun je alles uit je vak halen. Werken voor de overheid vereist gerichte kennis over overheidscommunicatie. In deze Masterclass Overheidscommunicatie, een samenwerking tussen SRM en Babbage Company, doe je aanvullende kennis op om het voor zowel jou als overheidsorganisaties aantrekkelijk te maken om een dienstverband aan te gaan.
Wil jij de overstap maken naar Communicatieadviseur Overheid? Deze maand start deze masterclass weer in Amsterdam of Utrecht!
Meer info & aanmelden >>

Blijven (door)ontwikkelen

Trainingen op maat

Incompany
trainingen


Een incompany traject is een maatwerktraining waar en wanneer jij dat wilt! Al onze cursussen, workshops & leergangen zijn als incompany variant te boeken. De training wordt helemaal toegespitst op jouw organisatie.
Meer info >>

Maatwerkprogramma Woordvoering


Wil jij je (door)ontwikkelen als woordvoerder? Wij helpen je daarbij! Samen met jou stellen we een maatwerkprogramma op die precies voorziet in jouw leerbehoefte en kan worden aangevuld met 1-op-1 coaching op maat. 
Meer info >>
Heb je geen interesse in deze email maar wil je wel onze vacaturemails blijven ontvangen? Beheer hier je voorkeuren
 
Beter worden in schrijven, content maken, (online) strategie of communicatie?  Een workshop of masterclass volgen over de trends uit het marketing, communicatie & contentvak? Bij De Redactie Trainingen & Babbage Academy ontdek je nieuwe specialismes en trends in je vakgebied, ontwikkel je vaardigheden in een kleinschalige setting en laat je inspireren door onze ervaren trainers. Nieuwe kennis gegarandeerd! 
Twitter
Facebook
Link
Spotify
Copyright © 2024 Babbage Company, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail omdat je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief via de website www.deredactie.nl

Our mailing address is:
Babbage Company
Van Heenvlietlaan 200a
AMSTERDAM, Noord-Holland 1083 CM
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp