Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Bloemencorso Loenhout

Wie heeft de mooiste bloemenwagen? Zondag 10september valt de beslissing. Vanaf 14 uur trekken de sierlijke bloemenwagens in stoetdoor de straten van Loenhout en velt de vakjury het verdict. Straatamusement, drumbands, vendeliers, figuranten, clowns, acrobaten, foodtrucks, kinderkoor, enz. zorgen voor een immens totaalspektakel.

Lees meer

Start renovatie Duinenstraat

4 september start aannemer Hoogmartens uit Opglabbeek met de renovatie van de Duinenstraat tussen Wulpdreef en Kruisstraat.De totale lengte van het werk bedraagt meer dan 3 km. Daarom zaldeze uitgevoerd worden in 3 fasen van telkens 15 tot 20 werkdagen. De woningen blijven steeds bereikbaar behalve op het moment van asfalteren. Bewoners worden per brief verwittigd van de exacte data.

Lees meer

Trajectcontrole Sint-Lenaartseweg in werking

De gemeentebesturen van Brecht en Wuustwezel willen de verkeersveiligheid op deze gewestweg tussen Loenhout en Sint-Lenaarts verhogen. Daarom werd vorig jaar beslist om trajectcontrole met nummerplaatherkenning in te voeren vanaf de Kloosterstraat in Brecht tot aan de dorpskern in Loenhout. De toegelaten snelheid op dit traject van 5.300 meter bedraagt 70 km/uur. Detrajectcontrole zal vrijdag 1 september van start gaan.

Lees meer

Vacature technisch beambte schoonmaak

Zit het poetsen jouw in het bloed?We zoeken een gemotiveerde medewerkerdie onze dienst schoonmaak komt versterken. Je houdt de lokalen van gemeentelijke gebouwen rein en je zorgt voor een hyginische omgeving. Het gaat om een contract van bepaalde duur voor n jaar. Solliciteren kan tot uiterlijk 25 september 2017.

Lees meer

Prijswinnaars Kruiswegkermistentoonstelling 2017

We blikken ookeven terug op een stralende 15de feesteditie van de Kruiswegkermistentoonstelling.De kunstenaars verkozen onderlingSus De Meyer, Jef Paepen en Peter Van Gilstot winnaars van de groepstentoonstelling. De publieksprijs ging naar Mella Anthonissen. De prijswinnaars kan je t.e.m. oktober 2017 nog komen bewonderen in de inkomhal van het gemeentehuis tijdens de openingsuren.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be