Veure aquest correu al teu navegador | Envia la teva producció

Festival de Locarno 2022
Envia la teva producció

Tramesa Festival de Locarno 2022

Lloc:  Locarno, Suïssa
Dates:  03 d’Agost - 13 d’Agost de 2022
Data límit: 25 de Febrer de 2022

Catalan Films organitza una recollida de candidatures de llargmetratges i migmetratges i per a la 75 edició del Festival de Locarno 

Requisits

  • El festival accepta films acabats a partir del 31 d'agost de 2021.
  • Els films no es poden haver estrenat fora del país d'origen. Per tant, el festival prioritza les premieres mundiales però accepta també les premieres internacionals. 
  • Films disponibles a Internet, emesos per televisió o estrenats comercialment a plataformes, DVD o qualsevol altre format, no són elegibles. 

Seccions

  • Concorso internazionale: llargmetratges de ficció, documental o animació de més de 60'. La secció presenta obres tan de directors consolidats com de nous talents.
  • Concorso Cineasti del presente: secció reservada per primeres o segones obres de més de 60', des de la ficció al documental i incloent pel·lícules híbrides i formats més inovadors.
  • Pardi di domani: reservada a curtmetratges i migmetratges fins a 59'. Aquesta secció inclou el programa Concorso internazionale, obert a directors que encara no han fet el seu primer llarmetratge, i el programa Corti d'autore que presenta treballs de directors consolidats que exploren noves formes narratives.  
  • Us recomenem que llegiu les bases de participació amb la informació de totes les seccions aquí

Inscripció  

  • Catalan Films ha arribat a un acord amb l'organització i disposa d'un número limitat d'inscripcions gratuïtes, prèvia valoració del festival.
  • Envieu el vostre interès al correu p.bonet@gencat.cat indicant títol, productora, director/a, estat de la producció (WIP, acabada) i estatus de premiere. ATENCIÓ: el festival té diferents dates límits: Early (8 de març), Regular (2 de maig) i Late (12 de maig). Malgrat no l'inscriviu ara, envieu-nos igualment el vostre interès per reservar codi. 
  • Si ja heu inscrit el film al festival, si us plau informeu-nos per fer-ne seguiment amb l'equip de programació.


www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
   
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ICEC - Institut Català de les Empreses Culturals · Passatge de la Banca 1-3 · Barcelona, Barcelona 08002 · Spain