Nieuwsbrief van 24-10-19 7:15:07
Online bekijken

Isoleren en afwerken gaan hand in hand

Isoleren en afwerken in één met Unidek Aero DeLuxe dakelement

Dit nieuwe isolerende dakelement is door de toevoeging van een Fermacell-gipsvezelplaat direct klaar om af te werken met bijvoorbeeld stucwerk, verf of behang. Bovendien biedt Unidek Aero DeLuxe nog meer comfort dankzij de hoge brandveiligheid, geluidwerende eigenschappen en uitstekende luchtdichtheid.

Sto Ecoshapes transformeert gevel voormalig bankgebouw in hartje Nieuwleusen

Het belangrijkste thema dat de architect bij Kulturhus De Spil naar voren wilde laten komen is de verbindende rol die het gebouw speelt binnen de gemeenschap. Deze is op de gevel gesymboliseerd doormiddel van een geweven patroon van witte Sto-Ecoshapes. Met dit materiaal is er een spel van patroon, vorm, en structuur gerealiseerd waardoor de gevel door licht- en schaduwwerking telkens een ander aanzicht krijgt.

Schiphol SmartGate Cargo prima beveiligd met kunsthekwerk

Wettelijke regeling voor kunst in overheidsgebouwen heeft geleid tot een bijzondere samenwerking tussen Heras, kunstenares Hansje van Halem, Schiphol, de douane en het Rijksvastgoedbedrijf om tot een artistiek hekwerk voor het JIC (Joint Inspection Center) te komen.

Deceuninck lanceert nieuwe responsieve website

Als marktleider in profielen voor duurzame bouwtoepassingen investeert Deceuninck niet alleen in de ontwikkeling van nieuwe producten. Ook op gebied van communicatie blijft Deceuninck zich vernieuwen en verbeteren. Vandaar de lancering van de vernieuwde website met een nog betere gebruikerservaring.

Illumy platdakraam nu met unieke grootformaat glasplaat uit één stuk

‘Illumy by Luxlight’, de hoogwaardige lijn platdakramen is inmiddels toe aan de tweede generatie. Nog altijd is Illumy het grootst verkrijgbare platdakraam, alleen nu met een grootformaat glasplaat uit één stuk die zorgt voor een onverstoord, helder uitzicht naar buiten. Dit nieuwe concept is door Luxlight vertaald naar 3 uitgesproken varianten van het Illumy platdakraam: Day & Night, Energy en Design.

Product uitgelicht

Digitale deurkruk voor binnendeuren heet SmartHandle AX

SmartHandle AX digitaal beslag voor binnendeuren is zonder boren op bestaande rozet-openingen te monteren. SmartHandle AX deurbeslag is probleemloos te integreren in bestaande SimonsVoss sluitsystemen met of zonder netwerkaansluiting en kan overweg met zowel actieve transponders als (passieve) SmartCards.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.