Melse Maljaars zweert bij rupsdumpers
Bouwmachines
Bouwtransport
Online versie
PW
Transporteur A. van Grunsven bouwt trucks zelf op
Opbouwspecialisten herbeleven drukke tijden en dat resulteert soms in wachttijden. Of het nu om een haakarmsysteem of kipperopbouw gaat; de lever- en opbouwtijden lopen zomaar op tot een half jaar. Het was de spreekwoordelijke druppel die A. van Grunsven transport ertoe aanzette om hun nieuwe trucks voortaan zelf op te gaan bouwen.
(advertorial)
Nieuw op BouwMachines.nl: premium artikelen
Een selectie van onze artikelen is vanaf nu exclusief voor abonnees te lezen. Dit zijn premium artikelen. Maak nu een gratis account aan en krijg gratis toegang tot 3 premium artikelen per maand.
Melse Maljaars zweert bij rupsdumpers

De aandacht voor bodemgesteldheid groeit onder opdrachtgevers. Een rupsdumper met z’n lage bodemdruk kan in die zin uitkomst bieden. Toch is het nog altijd een nichemarkt in Nederland. BouwMachines ging langs bij Melse Maljaars om te horen wat de voor- en nadelen in de praktijk zijn.

Lees verder >
Opvallende Volvo FMX Safety Trucks voor Vrijbloed Transport

Vrijbloed Transport investeerde in 2 nieuwe Volvo Trucks FMX 10×4 in Safety Truck-uitvoering. De trucks zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen en herkenbaar aan hun crashtestkleuren.

Lees verder >
Vakmedianet
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright