Nieuwsbrief van 18-07-2023
Online bekijken
 
 
 
 

Een mooie entree met Holonite Traptreden!

Het plan Noordelijk Niertje te Kralingen is opgebouwd uit twee zijden waarop de bebouwing is georiënteerd. De Kralingse Zoom zijde en de kant van de Leendert Butterstraat.
Aan de Kralingse Zoom staan de woningtypes Kralingse Heren, de moderne versie van het statige herenhuis van vroeger. Imposant, hoog volumineus… de Kralingse Heren hebben het in zich. De woonverdiepingen rijzen boven het maaiveld uit door de half verdiepte stallingsgarage met twee comfortabele privé parkeerplaatsen per woning.
Lees verder   Vraag informatie aan

De hoogte in met hout 

Hout wordt door velen gezien als hét bouwmateriaal van dit moment. Het is ecologisch, hernieuwbaar, bindt CO2 en zorgt niet alleen voor een stijlbol exterieur, maar ook voor een goed binnenklimaat. Alleen al door de klimaatverandering wordt houtbouw steeds belangrijker. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Fraaie plafonds in hoofdkantoor Booking.com

Recent is het nieuwe internationale hoofdkantoor van Booking.com opgeleverd. Een uniek gebouw, waarbij gebruik is gemaakt van meerdere plafondoplossingen van Hunter Douglas.
Lees verder   Vraag informatie aan

TVVL kondigt het gloednieuwe Nationaal Congres Gebouwtechniek en Mens aan

TVVL, vereniging voor installatietechniek en gebouwgebonden installaties, is verheugd de lancering aan te kondigen van het gloednieuwe TVVL Nationaal Congres Gebouwtechniek en Mens. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen