31 oktober 2018
Online versie
Twinkle
image
image
TravelBird vraagt uitstel van betaling aan
[Nieuws] Reisaanbieder TravelBird heeft surseance van betaling aangevraagd. Het bedrijf heeft al langer betalingsproblemen, waardoor klanten voor een gesloten hoteldeur kwamen te staan.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
‘Crossborder-aankopen verhogen werkdruk douane’
[Nieuws] Het groeiende aantal verkopen over de grens zorgt ervoor dat de werkdruk bij de douane toeneemt. Het aantal aangiften is de afgelopen jaren toegenomen met 20 tot 30 procent.
twitter facebook linkedin
lees verder
De bouwstenen van digital marketing leren kennen?
[Advertorial] Wil jij weten wat de bouwstenen van digital marketing zijn? Lees hier welke cruciale stappen je moet nemen om je succes en klantervaring te verbeteren. De bouwstenen leggen tegelijkertijd ook de basis voor het adopteren van AI en machine learning in de toekomst. Dit e-book bevat daarnaast relevante casestudies van klanten.
image
image
'Apple Pay morgen live in België'
[Nieuws] Vanaf morgen kunnen Belgische klanten van BNP Paribas Fortis betalen met Apple Pay, meldt De Tijd. Ook voor Nederland zou het moment daar kunnen zijn.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Amazon haalt 'Try before you buy' naar Europa
[Nieuws] Amazon lanceert zijn 'Try before you buy'-service in Groot-Brittannië. De uitprobeerdienst voor kledingstukken is onderdeel van het Prime-abonnement.
twitter facebook linkedin
lees verder
Hoe verhoog je je conversie door inzet van technologie?
[Advertorial] Digitale transformatie gaat over de inzet van technologie. Maar ook over de werkwijze in je organisatie. Kuldip Singh, digital & data director bij innogy laat tijdens Marketing & Technology zien hoe je met de inzet van technologie je conversie doelstellingen nog beter bereikt. Hij bespreekt diverse cases met conversationial AI en A/B testing. Welke aanpak was gekozen en wat was de impact?
image
image
Ierland opent e-commerce fonds
[Nieuws] Ierse e-tailers kunnen de komende weken een beroep doen op een fonds dat 1,25 miljoen euro aan beurzen uitdeelt om e-commerce activiteiten te versterken.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
5 tips: verhoog je kerstomzet via Amazon
[Tips] Steeds meer Nederlandse bedrijven willen profiteren van Amazon. Met alle bijzondere dagen in Q4 zoals Black Friday geef je je omzet via Amazon gemakkelijk een enorme boost.
twitter facebook linkedin
lees verder
Verbeter uw datakwaliteit met deze 6 tips!
[Advertorial] In deze whitepaper krijgt u 6 tips die u helpen de datakwaliteit binnen uw organisatie te verbeteren. Naast het leveren van uw normale diensten of producten, is datamanagement de sleutel tot een succesvolle organisatie.
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.