Ontdek de luxe
Rocky Mountaineer treinreis
Canada ontdekken op een unieke manier? Dan is de Rocky Mountaineer treinreis iets voor jou! Deze luxe treinreis biedt je de kans om de ongerepte schoonheid van Canada te ervaren vanuit een uniek perspectief. De treinreis brengt je van Banff naar Vancouver en je kunt genieten van de mooiste uitzichten.
Bekijk onze Rocky Mountaineer treinreis hier!
De luxe & unieke beleving van Rocky Mountaineer
De First Passage to the West van de Rocky Mountaineer is een legendarische treinreis die je meeneemt van Banff en Lake Louise naar Kamloops en Vancouver. Tijdens deze reis doorkruis je iconische Spiral Tunnels en verken je diverse landschappen op weg naar de westkust. Laat je inspireren terwijl je door bergpassen slingert en indrukwekkende kloven doorkruist. Dit is de enige passagierstreindienst op de historische Rocky Mountaineer-spoorlijn, die Canada van oost naar west verbindt.
Rachel - Productmanager Canada:
''Het is de meest unieke reiservaring! Je ziet een deel van West Canada wat je met de auto nooit had kunnen ontdekken. Tijdens het ontbijt en diner verandert het fantastische landschap, met als voordeel dat je alleen maar in je stoel hoeft te zitten en kan genieten!''
Bekijk & boek hier jouw treinreis!
Indian Summer
Dit jaar nog op reis met de Rocky Mountaineer? Een unieke periode om deze bijzondere treinreis te maken is tijdens de Indian Summer! De Indian Summer brengt een ongekende schoonheid met zich mee, waarbij de bladeren veranderen in tinten van goud tot rood. De treinreis van Rocky Mountaineer biedt je een front-row seat naar dit kleurrijke spektakel, allemaal vanuit het comfort van je stoel.
Tip van ons: Boek GoldLeaf
Voor de meest exclusieve ervaring kun je het beste de GoldLeaf optie boeken. Vanaf het moment dat je aan boord stapt van het ruime panoramarijtuig, voel je je meteen thuis. Je ruime en comfortabele zitplaats biedt 360º zicht op de spectaculaire omgeving. Tevens kun je genieten van de heerlijke, vers bereide maaltijden begeleid door een goed glas Canadese wijn. Diverse medewerkers van Doets Reizen hebben zelf gereisd met de Rocky Mountaineer en adviseren op eigen reiservaring de GoldLeaf-klasse te reserveren voor de meest optimale beleving en het feit dat je een buitenruimte hebt. 
Meer informatie
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2024 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.