... Groen is het nieuwe zwart...Bekijk de webversie
FRESH! FASHION
FRESH! LIVING
FRESH! OUTLET
Dit seizoen gaan we voor groen!
Het is nogal een statement, maar groen is echt het nieuwe zwart. Niet dat we onze zwarte shirts nu in de kast moeten laten hangen, wie houdt er immers niet van zwart, maar wissel de veilige kleur eens af met groen, want groen staat werkelijk iedereen.  

Begin dit jaar was groen al hot & happening: jacks, schoenen, broeken, het kon allemaal. Maar ook in de herfst zijn vrijwel alle tinten tussen army green en appeltjes groen on-trend. Nu zijn wij bij Fresh van de zachte, subtiele items dus kermitgroen laten we voor wat het is, maar van een ‘army’ look zijn wij groot fan.
 
Legergroen is namelijk modern, stoer en stijlvol. De donkere groentinten combineren met zo’n beetje alle andere kleuren, in het bijzonder met goud. Een minimalistisch kettinkje staat prachtig op een khaki jurk en goede statement oorbellen in goudkleur staan chic bij een groene blouse.

Ook zwart-groen, grijs-groen, rood-groen, oker-groen en zelfs groen-groen zijn combinaties waar we smoor op zijn. Kortom, mix & match erop los.
 
Onze mix & match tips:
 
Een olijfgroene trui, zoals de Trui Rim Green, staat fantastisch op een fake leather broek met recht pijpen. Kistjes of boots geven je direct een stoere look.
 
Een lang vest in khaki, zoals Kaitlyn, combineer je met een witte col en zwarte (spijker)broek. Maak het af met een mooie lange ketting.
 
Durf jij het aan om je helemaal in army green te hullen? Draag onze comfy broek Evita Army samen met de fijne basic top Emilie Army en draag er enkellaarsjes onder, misschien wel in het wit of metallic (ook helemaal van nu).  

Met jurkjes in legergroen kun je alle kanten op. Eenvoudig met een donkere legging en laarzen met hak, stoer met gympen en kekke printlegging of chic met panty, pumps en dun shawltje. 


Welke army green-stijl past bij jou?
 
En voor jou een cadeautje!
Groen en goud, de perfect match, daarom voor jou een cadeautje!

Bij aankoop van een van onze groene items, zolang de voorraad strekt,sturen wij een goudkleurige sjerp met je bestelling mee.
Vind je dit leuk, zet in opmerkingenveld de tekst "Judd!"

 Altijd leuk!
Fijne week
En see you @FRESH! 
 
24 UURS LEVERING! + GRATIS VERZENDING > € 70,-
ABOUT FRESH!
FRESH! FASHION
BLOG
VEEL GESTELDE VRAGEN
STORE FINDER
CONTACT