Goede pasvorm | Persoonlijke service | Veilig betalenBekijk de webversie
FRESH! FASHION
FRESH! LIVING
FRESH! OUTLET
Pyjama & Loungewear as Daywear
Beste ,

Ieder jaar ontstaat er wel een memorabele trend. 2016 gaat misschien wel de boeken in als het jaar waarin de pyjama look onstond. En dan niet als in met dikke sokken onderuitgezakt op de bank een Netflix season wegwerken, niets daarvan. High heels, kek tasje aan je arm, gepoetst en gestreken er op uit in die pyama! Tout Amerikaanse fashion scene loopt, ik verzin dit niet, in pyjama over straat these days. 


Satijn, bloemen, felle kleuren of chique zwart, geweven of van jersey, het kan allemaal. Ook kan je ervoor kiezen alleen het jasje van je pyjama te dragen op een chino, of juist een trui op een pyjama-broek. Die killer-heels zijn wel essentieel om te laten zien dat je het helemaal begrepen hebt en niet in een verwarde bui na het buitenzetten van de kliko-bak de gang naar de supermarkt hebt gemaakt.

Ik vraag me trouwens wel af hoe zo een trend is ontstaan. Dat een celeb dacht in alle vroegte even anoniem haar hond uit te kunnen laten. En toen toch gespot werd in haar fashionable pyjama'tje. En dat een hipster dit heeft opgepakt en er stylish op los is gegaan. Waarna hip & happening dit gretig heeft geadopteerd... Bijvoorbeeld.


15% extra
kassa korting
op deze
lounge-broeken

=

Korting-op-Korting!
Shop je loungebroek nu bij FRESH!

Nu was jij natuurlijk al volledig op de hoogte, weet je precies wat er aan de hand is in modeland, maar gaat een echte pyjama als streetwear jou wellicht te ver, kan ik me iets bij voorstellen. Een fijn loungepak met goede hakken eronder kan dan ook al een prachtig effect geven. En daarvoor ben je bij FRESH! natuurlijk helemaal aan het goede adres. Dit doen wij namelijk al jaren, easywear maken dat zit als een joggingpak, maar te mooi is om mee thuis te blijven. 

Om het nog aantrekkelijker te maken; onze loungebroeken zijn allemaal heel prettig afgeprijsd. En daar ontvang je bovendien nog eens 20% extra kassa-korting bovenop!

Actiecode: PLUS20
Geldig tm 31 december '16.
Vandaag vóór 15.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Klik op de bovenstaande foto's voor de deeplinks naar de pagina of klik hier om alle broeken van FRESH! te zien.

Shop ze!

hartelijke groet,
Denise
FRESH!

PS: heb jij een bijzondere trend gespot: laat het ons weten!
24 UURS LEVERING!
gratis verzending > 70,-
ABOUT FRESH!
FRESH! FASHION
BLOG
VEEL GESTELDE VRAGEN
STORE FINDER
CONTACT