We krijgen er allemaal mee te maken
Deze nieuwsbrief ontvang je als abonnee van de vaste nieuwsbrief van de redactie van Bouwwereld.nl. De teksten in deze nieuwsbrief zijn verzorgd door 4PS.

 

Trendrapport: CSRD in de bouwnijverheid
We krijgen er allemaal mee te maken, hoe pak jij het aan?


Duurzaamheid is een ‘hot topic’ in de bouwnijverheid, en al lang niet meer alleen voor de idealisten en groene pionieers. Met de naderende deadline voor de nieuwe CSRD-wetgeving vanuit Europa is het belangrijker dan ooit om grip te krijgen op deze complexe materie. Is jouw bouwbedrijf klaar voor de toekomst? Download nu ons gratis trendrapport en ontdek hoe je omgaat met de CSRD-verplichting en welke kansen het jouw bedrijf biedt!

Werk aan de winkel
Eind 2023 bracht onderzoek van de ABN Amro aan het licht dat ruim 70% van de respondenten in de industrie, bouw en nutsbedrijven nauwelijks op de hoogte is van de CSRD. Dit is zorgwekkend, want iedereen krijgt met de CSRD te maken. Ben je niet compliant, dan kan dit leiden tot boetes, reputatieschade en zelfs concurrentievoordeel voor bedrijven die wél compliant zijn.


Start nu en verdiep je in de CSRD
Om je te helpen bij deze voorbereiding, hebben we een nieuw trendrapport samengesteld: "CSRD in de bouwnijverheid". In dit trendrapport duiken we dieper in de CSRD-verplichting en beantwoorden we vragen zoals:

  • Wat houdt CSRD precies in?
  • Wie moet rapporteren volgens deze richtlijn?
  • Wat is de relatie met ESG?
  • Hoe kan je als bedrijf voldoen?
  • Hoe pakken andere bedrijven in de bouwnijverheid de CSRD aan?

Wil jij je goed voorbereiden op de komst van de CSRD-verplichting? Start dan vandaag nog door het downloaden van ons trendrapport en zorg dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst!

DOWNLOAD TRENDRAPPORT→
Tip: Volg ons op LinkedIn voor meer tips en adviezen rondom duurzaamheid en de CSRD-verplichting!

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op!

www.4ps.nl
info@4ps.nl
+31 318 644 500

Over 4PS

4PS maakt, implementeert en onderhoudt de beste standaard software voor de bouwnijverheid. Zo houd jij realtime controle over alle projecten.