Overige aanbiedingen: Rookmelders met magneetbevestiging - Fitnesstoestellen - Opkomst en ondergang van het Derde Rijk - Sangean Radio's - De Loopgravenoorlog

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

De Guardo Fit Coach is een sporthorloge met ingebouwde hartslagmeter. Hij analyseert uw gezondheid met een slaap- en hartritmemonitor en stappenteller en helpt zo uw persoonlijke doelen te halen. Hij meet nauwkeurig uw stappen en houdt het aantal verbrande calorieën bij. Op deze manier gaat u efficiënter en bewuster om met uw lichaam.
 

Bekijk aanbieding

De FireAngel ST-622-BNLT P-Line rookmelder combineert de nieuwste optische en thermische technieken. Dit zorgt voor een snellere responstijd bij zowel detectie van smeulbrand als uitslaande brand. De rookmelder is voorzien een verzegelde Panasonic batterij wat resulteert in high-end prestaties en 100% betrouwbaarheid.
 

Bestel hier
Snel in vorm geraken zonder de deur uit te gaan? Met een fitnesstoestel thuis sport u wanneer u wilt. Kies voor een trilplaat, loopband of hometrainer – of combineer ze alle drie. Ideaal om (basis)conditie op te bouwen, die extra winterkilo’s eraf te trainen of gewoon vaker te bewegen. 
Bekijk aanbod
Deze documentairebox geeft u een complete kijk op de opkomst van Hitler in de jaren 30 tot en met de onder­gang van nazi-Duitsland na de geallieerde landing in Normandië. Hitler wil behalve Duitsland ook de rest van de wereld aan zich onderwerpen, te beginnen met Europa. Hij start zijn bloedige Blitzkrieg, waarmee hij vele Europese landen totaal overrompelt.
Ik wil deze box
Een radio die stijlvol staat in uw huiskamer en ook nog eens geweldig klinkt? De Sangean radio’s staan bekend om hun onovertroffen geluids- en ontvangstkwaliteit in combinatie met een prachtig (houten) design. Luister naar digitale radio via de DAB+/FM ontvanger of stream uw favoriete muziek eenvoudig vanaf uw smartphone of tablet. Een must-have voor elke muziek- en designliefhebber!
Bekijk details

Onder gruwelijke omstandigheden leeft, vecht en sterft de soldaat in zijn loopgraaf. Vaak ligt hij maandenlang slechts tientallen meters verwijderd van de vijand. Tijdens deze oorlog wordt voor het eerst gifgas als wapen gebruikt en doen tanks en vliegtuigen hun intrede. 
 

Hoe leefde deze, vaak jonge soldaten in de loopgraven en hoe overleefden zij? Wat waren de gevolgen van dit barbaarse bestaan voor hen die dit jarenlang moesten doorstaan?

Bestel deze box

Deze nieuwsbrief is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com | © 2020 DeMorgen
Alle rechten voorbehouden | Afmelden voor deze nieuwsbrief