Forum voor Democratie heeft woensdag bij de herindelingsverkiezingen in alle vier de gemeenten waar gestemd kon worden, een plek veroverd. Het enige échte oppositiegeluid is binnenkort dus ook te horen in de gemeenteraden van Land van Cuijk, Dijk en Waard, Maashorst en Purmerend. Daar zijn we heel erg trots op. We willen iedereen bedanken die heeft gekozen voor vrijheid!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 

Forum voor Democratie heeft woensdag bij de herindelingsverkiezingen een plek veroverd in alle vier de gemeenten waar gestemd kon worden. Het enige échte oppositiegeluid is binnenkort dus ook te horen in de gemeenteraden van Land van Cuijk, Dijk en Waard, Maashorst en Purmerend. Daar zijn we heel erg trots op. We willen iedereen bedanken die heeft gekozen voor vrijheid!

 

Maar dit is pas het begin. Want in maart 2022 zijn er gemeenteraadsverkiezingen in heel Nederland. Dan gaan we meedoen in zoveel mogelijk gemeenten. Het selectieproces verloopt goed. Honderden kandidaten meldden zich al aan. Dat is fantastisch. Maar in een paar gemeenten spant het erom of we onze lijst compleet kunnen maken. Uw aanmelding kan nét het verschil maken tussen wel of geen deelname. Daarom nog eenmaal de oproep: meld u aan! Maak uw gemeente weer vrij!

 

Word actief!

JUSTITIE

Tribunaal-gate 2.0: Voorzitter blokkeert debat over coronamisdaden

 

"Dit leidt tot grote onrechtmatigheid, maar ik vind het noodzakelijk." Het waren de woorden van Hugo de Jonge, toen hij bij WNL Op Zondag sprak over zijn eigen coronabeleid. Het recht wordt m.b.t. de coronamaatregelen dus bewust genegeerd. Dat mag niet onbestraft blijven: iedereen die meewerkt aan het misdadige coronabeleid móét zich verantwoorden. Wanneer Gideon van Meijeren die legitieme politieke positie vertolkt in de Tweede Kamer, wordt zijn microfoon door de Voorzitter uitgezet. Zijn speech is alleen op YouTube nu al bijna 200.000 keer bekeken.

 

Bekijk de video

VOOR KINDEREN

Sinterklaas komt naar Urk!

 

Vanwege de "coronamaatregelen" en de zeurpieten van Kick Out Zwarte Piet annuleerden meerdere gemeenten de intocht van Sinterklaas.

 

Dat laat FVD natuurlijk niet zomaar gebeuren - daarom regelden we onze eigen intocht! Maar daar blijft het niet bij! Want elk Nederlands kind heeft recht op een leuke Sinterklaasviering.

 

Na de spectaculaire intocht van onze goedheiligman in Volendam en een uitverkocht Sinterklaasfeest in Amersfoort, zal de Sint twee Sinterklaasfeesten in Urk bezoeken:

 

Sinterklaasfeest Urk

Woensdag 1 december 14:00

Bestel tickets

 

Sinterklaasfeest Urk

Zaterdag 4 december 14:00

Bestel tickets

 

De intocht in Volendam

EVENT: FVD CAFÉ

Kom morgenavond gezellig langs in Haarlem!

 

Morgen om 18:00 strijkt Forum voor Democratie neer in het prachtige Haarlem, voor een volgende editie van het FVD Café. U bent van harte welkom om te komen borrelen, uiteraard zonder QR-code. Speciaal te gast zijn de Noord-Hollandse Statenleden Ralf Dekker en Joyce Vastenhouw. We zullen het gaan hebben over de toekomst van Nederland. Er is ruimte voor vragen, discussie en kennismaking. Maar bovenal gaan we er een ouderwets gezellige caféavond van maken. Kom ook!

 

Datum: maandag 29 november

Tijd: 18:00 uur

Locatie: Haarlem (de exacte locatie krijgt u per mail toegestuurd)

 

Bestel tickets
Word lid

Forum voor Democratie is de grootste politieke partij met ruim 45.000 leden.

Fb Tw Inst Yt In
 

Afmelden