Het Rode Kruis | Tristan reanimeerde zijn collega | Nieuwe reanimatiecursus  

Reanimatie en AED's

 
 
Tristan reanimeerde zijn collega tijdens werk
 
Wanneer Tristan zijn werk aan het afronden is wordt hij plotseling naar het magazijn geroepen. Hier ziet hij zijn collega onderuitgezakt op de grond zitten. "ik zag direct dat het niet goed ging", vertelt hij. Wanneer ze daarna volledig weg zakte kwam hij samen met iemand anders in actie: "Het is bijzonder om te zien dat je dan direct handelt op de automatische piloot".
 
Hoe Tristan in actie kwam Pijltje
 
 
 
 
Nieuw: Basiscursus reanimatie en AED
 
Wekelijks worden er 300 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand. In zo'n situatie telt elke seconde, en reanimatie door omstanders verdubbelt de kans dat een slachtoffer het kan navertellen. Om deze belangrijke vaardigheid nóg toegankelijker te maken, biedt het Rode Kruis nu de basiscursus reanimatie en AED aan.

Deze toegankelijke cursus geeft je het vertrouwen om in actie te komen. In slechts 2:15 uur leer je de basis van reanimatie en het gebruik van een AED. Je gaat aan de slag met de praktijk en weet na afloop hoe jij een ander kunt helpen in geval van nood.
 
Schrijf je in voor de basiscursus
 
 
 
 
AED's en accessoires
 
Op zoek naar een AED en bijbehorende accessoires? Bijvoorbeeld voor op kantoor of de sportvereniging? Bij het Rode Kruis bestel je AED’s en accessoires van de hoogste kwaliteit en de beste merken. Hiermee ben je verzekerd van een betrouwbaar product en goede service. Met de aankoop van een AED bij het Rode Kruis steun je onze noodhulp en draag je een steentje bij aan onze wereldwijde hulpverlening.

Keuzestress of twijfel over welke AED het meest geschikt is? Gebruik onze nieuwe keuzehulp om te bekijken welke AED het beste past bij jouw situatie en wensen. 
 
Bekijk onze AED's en accessoires Gebruik de AED keuzehulp Pijltje
 
 
Volg ons ook via:  Facebook      Instagram      Twitter      LinkedIn      Youtube      TikTok
 
 
Telefoon 070 - 44 55 678
Tijdens kantooruren
 
 
 
E-mail contactcenter@redcross.nl
 
Whatsapp 06 5781 3499
 
CBF erkend Postcode Loterij ANBI
Deze mail is verstuurd door het Nederlandse Rode Kruis naar John Do met het mailadres newsletter@newslettercollector.com

Afmelden Pijltje

Wat vind je van deze e-mail? Positief | Negatief

© 2024 Het Nederlandse Rode Kruis | Anna van Saksenlaan 50, 2593 HT Den Haag | Postbus 28120, 2502 KC Den Haag
E-mail in browser openen | Privacy statement | Cookiebeleid | Disclaimer | Voeg ons toe aan jouw lijst met veilige afzenders.