Schrijf een brief aan je moeder of dochter en maak kans op een boekenpakket twv € 100
Zin Magazine 3

Zin Magazine 3

Mart, Caroline & Daniel, Groepsreizen naar India en Nepal & Stoere vrouwen
Zin
Lezersoproep
Brief aan mijn moeder/dochter

Je bent trots op haar omdat ze lef toont. Omdat ze altijd voor iedereen klaarstaat. Of gewoon, omdat ze zo’n mooi, bijzonder mens is. Dat wil je haar laten weten, aan de hand van een ouderwetse brief. Voor Zin Magazine nr. 6 (mei 2024) maken we op basis van al jullie inzendingen een groot artikel. Springt jouw verhaal er voor ons helemaal uit? Dan win je een boekenpakket t.w.v. ruim € 100!

Zin
Verleidster, voedster & vrouwenmoordenaar
Boezemvriendinnen

De meeste vrouwen kunnen zich de geboorte van hun borsten nog goed herinneren. Voor de een was het een feestje. Anderen waren minder gelukkig met die twee erwtjes op een plankje. Groot of klein, borsten spelen een grote rol in het leven van iedere vrouw. En dat blijven ze doen.

Zin
Nordic
Veelzijdig Scandinavië

Adembenemende landschappen, een rijke geschiedenis en een uitmuntende keuken: in Scandinavië vind je alles voor de vakantie van je dromen. De temperaturen zijn er tijdens de zomermaanden ideaal voor wandelingen in de ongerepte natuur en de lage bevolkingsdichtheid zorgt ervoor dat je er echt nog het alleen-op-de-wereldgevoel ervaart. Het veelzijdige Hoge Noorden is altijd een goed idee! 

Zin
Stoere vrouwen
Topprestaties

De halve Adventure Marathon of the Great Wall of China, een roeirace over de Atlantische Oceaan en de beklimming van de Mount Everest. Renate, Anouk, en Katja hadden alle drie een droom en zetten een topprestatie neer.

Zin
Dijk van een verhalenbundel
Waanbeelden

Geen enkele patiënt zit erop te wachten om een rol te spelen in de roman van zijn behandelaar. Maar hij wordt vast wél graag gezien als een interessant personage over wie je een boek zou kunnen schrijven. Precies dat is wat Erik Rozing  als psychiater vanuit de praktijk meeneemt als schrijver van boeiende fictie.

Zin
Betaal niet te veel!
Belastinggids 2024

Worstel je met je aangifte? Of vraag je jezelf af of je niet onnodig veel belasting betaalt? In de Plus Belastinggids vind je de antwoorden op deze en nog veel meer vragen. Zo krijg je meer inzicht in en grip op je geld.

Zin
TROTS
Fietsen langs de Schelde wint persprijs

Wij feliciteren Rick de Leeuw en Maartje Elants met het winnen van de persprijs Toerisme Vlaanderen & Brussel met hun prachtige publicatie ‘Fietsen langs een zonovergoten Schelde’ in Zin Magazine 11 2023. 

Zin
Ga eropuit
Tijd voor een onvergetelijk uitje

Ga er even heerlijk tussenuit en geniet dichtbij van een onvergetelijk uitje! Vier vakantie in hartje Sauerland, waar je naar hartenlust kunt wandelen of fietsen, overnacht midden in de prachtige Veluwse bossen of ontspan op het strand van Texel.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden