Besværgelsen er ophævet.. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     
Hej John Do
 
Vi ved det..... 
Vi ved det..... 
Vi har været tryllet væk i lang tid....
Undskyld..... men nu er vi tilbage.
 
Vi har ikke bare været dårlige - men rigtig dårlige til at sende nyhedsbreve i meget lang tid, og det beklager vi selvfølgelig, men vi er nu igen tryllet tilbage fra Hogwarts gemmer, så vi håber at du har savnet at høre fra os.
 
Har i så noget nyt ?
Jeps - det kan du tro, for der er så meget vi ikke rigtig ved hvor vi skal starte og slutte, så lad os komme igang.
 
Trylle - Trylle - lad os starte med Harry Potter
Når vi nu er ved tryllerier, så er Harry Potters univers slet ikke slut endnu. Vi bliver ved med at få nye HP produkter ind på hylden, så tag et kig på disse her.
Du kender sikkert alle på billedet herover, og dette motiv er kommet som et nyt HP puslespil på 1000 brikker fra Ravensburger, så er du både HP fan og til puslespil, så er dette puslespil lige noget for dig.
 
Skolestart og udeleg.
Mandag startede et nyt kuld poder i skolen, mange med fin ny skoletaske og et fyldt penalhus.
Har du har friske poder som mangler friske skolesager, så kig koleartikler HER!
 
Spillehulen har mange gode udelege spil fra det skønne hollandske firma Buiten Speel.
Vi har
 flere gange besøgt Buiten Speel, da de er nogle dejlige legebørn at være sammen med.
Igen i år har de fået helt nye legespil til haven eller skolegården, så skal du bruge et stort Klodsmajor, et kaste-ringe spil, kæmpe skak eller andre udespil, så har vi det klar til jer.
 
Tilbud på puslespil.
Vi kommer ikke uden om at vi elsker puslespil med Jan van Haasteren i Spillehulen, og der kommer stadig flere nye til bla. The Library.
Vi har i dette nyhedsbrev fundet plads til nogle ekstra rabatter på Jan van Haasteren, så her er 10% ekstra rabat på et lille JVH udsalg.
 
Til dem som holder af Trefl med de flotte farverige puslespil med kendte bygninger, landskaber, blomster, kunst og Disney puslespil, så har vi fundet nogle godbidder til dig i et Trefll Udsalg.
 
Lad os lære dig meget bedre at kende.
Vi har været ude at lede efter noget smartere system til at lære dig bedre at kende.
Herunder har vi derfor fundet nogle produkter som vi tror passer til dig.
Måske rammer vi ikke helt præcist, men hvis du klikker et par gange på produkterne herunder og på vores hjemmeside, så kan vi lære at se hvad der interesserrer dig, og fremover i nyhedsbreve finde lige præcist det som du synes er sjovt og spændende.
 
 
 
Skulle du få lyst til at kontakte os, så er vi altid klar på tasterne hvis du skriver til salg@spillehulen.dk, eller på telefon 66172735, eller klik ind på stil et spørgmål på vores Facebook side her.