Browser versie | Afmelden
ABN AMRO World Tennis Tournament
Stefanos Tsitsipas tweede top-3 speler in Rotterdam
TSITSIPAS
Na Daniil Medvedev, nummer 2 van de wereld, heeft ook Stefanos Tsitsipas zijn komst naar het 49e ABN AMRO World Tennis Tournament bevestigd. De 23-jarige Griek, nummer 3 van de ATP Ranking, komt voor de zesde keer in actie in Rotterdam Ahoy. Het toernooi vindt plaats van 5 tot en met 13 februari 2022.

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Er is een speciale band tussen Stefanos Tsitsipas en het ABN AMRO World Tennis Tournament. In 2017 debuteerde hij op de ATP Tour bij ons. Die wildcard is hij nooit vergeten, reden waarom hij ook nu graag weer naar Nederland komt. Omgekeerd zien wij hem natuurlijk heel graag weer terug. Hij koppelt een prachtige speelstijl aan een unieke dosis charisma.”
Lees verder
Bemachtig nu je tickets
Kun jij ook niet wachten?
https://www.abnamrowtt.nl/files/images/ABN Medevev 1.jpgABN social foto
Waarschuwing voor alle tennisfans: de tickets vliegen de deur uit! Wil jij Tsitsipas live zien strijden om de titel in Rotterdam Ahoy? Ondanks dat alle courtside tickets voor de finaledag al uitverkocht zijn, kun je nog steeds een goed plekje bemachtigen. Mis het niet en koop snel je tickets!
Een bezoek aan het ABN AMRO World Tennis Tournament is zo veel meer dan alleen tennis kijken. Naast bekendmakingen van onze topspelers, vertellen we je binnenkort ook meer over het programma. Niet alleen de themadagen, maar ook de vele unieke sportervaringen op het Sports Plaza keren weer terug. Volg ons op social media en blijf up to date!
Koop hier je tickets
Volg onze socials
ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament
Copyright © Rotterdam Ahoy.
Newsletter2021-10-25 17:31:01