Browser versie | Afmelden
ABN AMRO World Tennis Tournament
Tsonga op definitieve spelerslijst ABN AMRO WTT

De inschrijving voor het 47e ABN AMRO World Tennis Tournament is gesloten. Meest in het oog springende inschrijving die werd toegevoegd is die van Jo-Wilfried Tsonga, de winnaar van het toernooi in 2017. Met maar liefst 10 spelers uit de mondiale top-20 aan de start, is er opnieuw een ijzersterk deelnemersveld te bewonderen in Rotterdam Ahoy.

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Het is het spelersveld waar wij jaarlijks op mikken, breed met veel toppers. Op die manier is er iedere dag prachtig tennis te zien en is de kans op spannende wedstrijden het grootst. De mix van jong toptalent en gevestigde waarden levert naar verwachting mooie duels op.”

Lees meer
Bezoek de Koopgoot en win
Koop nu je tickets!

Op zaterdag 8 februari kun je je tenniskwaliteiten testen in de Koopgoot in Rotterdam! In het overdekte gedeelte zal een ware tennis kermis komen waar je verschillende spelletjes kunt doen zoals skeeball, arcade game, een bibberspiraal en een grijpmachine! Je maakt kans op leuke tennisprijzen en zelfs op kaarten voor het toernooi.

Ook komen toernooidirecteuren Esther Vergeer en Richard Krajicek langs.

Van zaterdag 8 tot en met zondag 16 februari 2020 wordt in Rotterdam Ahoy het 47e ABN AMRO World Tennis Tournament gehouden. Behalve bij de wedstrijden bent u met uw ticket van harte welkom op Shops & Bites en Sports Plaza en bij het 12e World Wheelchair Tennis Tournament.

Zorg dat u erbij bent en koop vandaag nog uw tickets! Tickets zijn verkrijgbaar via Rotterdam Ahoy of Ticketmaster.

Meer info
Meer info
ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament
Copyright © Rotterdam Ahoy.
Newsletter2019-12-31 18:40:01