Mooi veldboeket: 3x inspiratie | Sperziebonensalade met burrata | Akelei: nu zaaien, straks genieten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
 
Volg ons op Instagram
Afbeelding
 

bloemschikken

Zo maak je zelf een mooi veldboeket

 

Een veldboeket uit eigen tuin: het hoeft niet veel te zijn om je kamer op te fleuren. Het is maar net hoe je het neerzet: van blauwe veldboeketten tot enkele bloempjes.

 
 
 

recept

Sperziebonen met burrata en gegrilde perzik

 

Bonen zijn niet voor niets klassiekers in de moestuin: ze zijn gemakkelijk te kweken, smaken heerlijk en zorgen voor een prachtig plaatje. Hoog tijd om ze te oogsten én er lekker mee te koken. 

 
 

zaaien

Akelei

 

Heb je deze lente ook de akeleien bewonderd, op social media of in het echt? Zaai ze dan vanaf nu vooral ook zelf. Dan geniet je er de komende lente van. Ook fijn: qua kleur heeft de akelei voor een ieder wat wils.

 
Afbeelding
 

advertorial

Kies je cadeau: de Seasons Agenda of Kalender 2025

 

Laat Seasons het komende halfjaar thuisbezorgen én krijg de Seasons Agenda (t.w.v. € 15,99) of Kalender (t.w.v. € 12,99) cadeau. Ontvang de leukste ideeën en tips voor interieur en styling, tuinieren, koken, creatieve DIY’s en bijzondere logeeradressen. Je profiteert van een korting tot 43%!

 
 
 

buitenkijker

De weelderige borders van een oude hoeve

 

Toen ze er kwamen wonen lag de tuin rond de oude hoeve net over de grens van België er verwaarloosd bij, maar Maria toverde de wildernis om tot een paradijs. Ook in september bloeien de borders nog volop, als een warme afscheidsgroet van de zomer.

 
 

tuinklusje

Zaden oogsten

 

Cosmea, zinnia, lupine, zonnebloem, klaproos, Oost-Indische kers en stokroos: deze een- en tweejarige planten wil je volgend jaar weer in de tuin. Oogst nu zelf de zaden.

 
 

Top 3 best gelezen

 
 
 
Seasons - Instagram   Seasons - Facebook   Seasons - Youtube   Seasons - Pinterest