Tv-kampagne sætter fokus på ovenlys i parcelhuse t

1 year ago
  • Html
  • Text
Se nyhedsbrevet online
VELUX Danmarks nyhedsbrev til forhandlere - Februar 2018
Har du set vores nye reklamefilm?
Kampagne: Måske undrer du dig over, hvad en fisker laver i et nyhedsbrev fra VELUX Danmark. Har du set reklamer på TV2, så ved du sikkert hvorfor. Indtil midten af marts annoncerer vi nemlig på tv for at inspirere parcelhusejere til at få ovenlys i de mørke boliger opført i 1960'erne og 1970'erne.
Vores undersøgelser viser, at langt de fleste ejere af parcelhuse i ét plan er uvidende om, at ovenlysvinduer også er for dem - og ikke blot forbeholdt ejere af huse i flere plan. I de kommende år er vi overbeviste om, at et stigende antal parcelhusejere vil investere i ovenlys, og i den forbindelse er I som forhandlere af vores produkter naturligvis en vigtig medspiller.
Vi har optaget to reklamefilm. Du kan se historien om fiskeren, der drager ud og vender hjem, her - mens historien om dyrlægen, der kommer ud for et regnvejr af dimensioner, vises lige her. Når boligejeren har set reklamefilmene, kan de lade sig yderligere inspirere på velux.dk. Vi håber, at du vil klikke ind på hjemmesiden og se resultatet af vores "digitale anstrengelser".
velux.dk
Ovenlysvinduer får parcelhuse til at stige i værdi
Undersøgelse: Når parcelhusejere installerer eller allerede har ovenlysvinduer i taget, giver det ikke bare mere dagslys, bedre indeklima og større komfort. En undersøgelse fra Boligsiden.dk viser, at boligens værdi øges markant.
Boligsiden.dk har sammenlignet salgspriser på parcelhuse med og uden ovenlys opført i årene 1960 til 1980. Og der er stor forskel. I gennemsnit øges salgsværdien af et parcelhus med 107.873 kroner, når der er ovenlys. Det er et salgsargument, der er til at forstå.
Læs artiklen her
VELUX giver "Håndværkerbonus" til tømrerne
Nyhed: For at belønne de tømrere, som køber mange ovenlysvinduer hos jer, introducerer vi nu VELUX Håndværkerbonus. Kort fortalt sætter vi 100 bonuskroner ind på en konto for hvert VELUX ovenlysvindue*, tømrerne køber.
Pengene kan bruges hos Magasin, Ticketmaster, Elgiganten og INTERSPORT. Indtil 16. marts får de sågar 150 ekstra bonuskroner som tak for hurtig tilmelding.
Vil du hjælpe os med at øge salget af VELUX ovenlysvinduer i jeres forretning? I så fald håber vi, at I vil gøre opmærksom på VELUX Håndværkerbonus, når I handler ovenlys med tømrerne.
*Se betingelserne.
Læs om VELUX Håndværkerbonus
VELUX Danmarks nyhedsbreve sendes til forhandlere af vores produkter. Det omhandler nyheder, inspiration og faglige tips. Tak for at du læser med. Tilmeld eller afmeld nyhedsbrevet.
VELUX Danmark • Telefon 45 16 45 16 • salg@velux.dkvelux.dk

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019