TV wordt beter, uitbreiding Standaardpakket!

5 years ago
  • Html
  • Text
Nieuwe zenders in het Standaardpakket!
Wordt deze mail niet volledig getoond, klik dan hier
TV wordt beter, uitbreiding Standaardpakket!
TV wordt beter, uitbreiding Standaardpakket!
Dierendag, ook op televisie ….
Voor de hele kleine wereldburger, Duck TV!
24Kitchen verkozen tot beste digitale zender 2013
TV wordt beter, uitbreiding Standaardpakket!
Per 8 oktober worden naast Animal Planet en Investigation Discovery ook de muziekzenders 538TV en 100% NL TV toegevoegd aan het Standaardpakket. Animal Planet was eerst alleen met een HD-ontvanger zichtbaar, terwijl Investigation Discovery verhuist vanuit het Pluspakket. 538TV en 100% NL TV zijn geheel nieuw in het Standaardpakket. Verder krijgen Discovery Channel, National Geographic Channel en TLC een ander kanaalnummer.
Deel dit artikel:     
Lees verder
 
Dierendag, ook op televisie ….
Vrijdag 4 oktober is het Werelddierendag en om die reden zijn de tv-kanalen Horse & Country TV (kanaal 121) en Nat Geo Wild (kanaal 358) dat gehele weekend door alle digitale kijkers van DELTA te ontvangen. Horse & Country TV is televisie voor liefhebbers van de paardensport en het buitenleven, terwijl Nat Geo Wild uniek inzicht biedt in de natuurlijke wereld, het milieu en de fantastische wezens die de aarde bewonen.
Voor de hele kleine wereldburger, Duck TV!
Duck TV is een zender voor de hele kleine wereldburgers onder ons (van 6 tot 36 maanden). Op basis van educatieve entertainment stimuleert Duck TV de ontwikkeling van het kind met eenvoudig te bevatten programma's. Elk programma wordt vooraf beoordeeld door een team van ouders, kinderen en kinderpsychologen. Het kijken, maar ook het daadwerkelijk begrijpen van de programma’s door de jongste kinderen is de doelstelling van het animatiekanaal. Duck TV is Zender van de Maand oktober.
Deel dit artikel:      Lees meer
 
 
24Kitchen verkozen tot beste digitale zender 2013
24Kitchen is door de lezers van tv-gids TotaalTV uitgeroepen tot de beste digitale zender van Nederland. Het is het tweede jaar op rij dat de zender deze prijs in ontvangst mag nemen. 24 Kitchen behaalde dit jaar bijna 40% van de stemmen. 24Kitchen is bij DELTA te ontvangen via kanaal 24, in het Standaardpakket.
Postadres
Postbus 5048
4330 KA Middelburg
Bezoekadres hoofdkantoor
Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg

Contact
e-mail: ddtv@DELTA.nl
website: www.DELTA.nl/digitaletv

Afmelden | Gegevens wijzigen
© 2013 DELTA. Alle rechten voorbehouden Privacy | Disclaimer

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019