De herfst heeft officieel zijn intrede gedaan met alle snotneuzen en mondkapjes van dien. 😷 We gaan nu niet zeggen dat we Omdenken-mondkapjes verkopen, hoor, geen zorgen. Hoewel we niet vies zijn van geld verdienen, gaat ons dat (op moment van schrijven) nog te ver.  
 
We komen wel met nieuws! Natuurlijk, daarom heet dit ook een nieuwsbrief. 

Theatershow Zoals verwacht loopt alles anders 2020-2021 

Zoals de titel van onze theatershow al doet vermoeden, liep alles inderdaad anders dan verwacht. Het loopt nu nog anderser, want wij hebben besloten onze theatershow voor dit hele seizoen af te gelasten. Ja, we doen het dus even niet meer. Niet omdat we het niet willen doen, maar omdat we het dankzij deze pandemie bést druk hebben gekregen met nieuwe projecten.  
 
Mocht je dus nog in een folder onze naam tegenkomen met een grote ‘wordt verwacht’ aankondiging eronder: dat wordt dus in ieder geval niet dit theaterseizoen!  

Wat kan er wel: een Omdenken Webinar!

We zouden Omdenken niet zijn als we niet keken naar wat-er-wel-kan in plaats van naar alle beren op de weg. Het Omdenken Webinar voor bedrijven en organisaties loopt al maanden als een trein voor onze zakelijke klanten en we zijn ook begonnen met het Stop met opvoeden!-webinar voor iedereen die iets met kinderen te maken heeft. Die van jezelf of die van een ander... Ook al zo'n unaniem belachelijk groot succes.
(Nou ja, we krijgen best wel mooie reacties achteraf van de deelnemers. Dat is 't meer. Maar je moet de mogelijkheid tot een Ivo Niehe grap nooit laten liggen.)
 
Neem contact met ons op voor een webinar voor jouw organisatie of koop een kaartje voor het webinar over opvoeding op dinsdag 27 oktober.

Scheurkalender 2021

Het is het vierde jaar op rij ondertussen en we scheuren maar door. Aan de Oudegracht staat ons kantoor weer vol met dozen gevuld met scheurkalenders voor 2021. En het is een heerlijke kalender, maar we willen er van af! We kunnen ze natuurlijk ook zelf ophangen in ons kantoor, maar dan kunnen we denk ik niet meer werken. Help ons dus!
P.S. Wil jij graag VEEL scheurkalenders (20 of meer) bestellen? Omdat dit het perfecte cadeau is voor iedereen die je kent of omdat jouw medewerkers wel wat dagelijkse inspiratie en structuur kunnen gebruiken? Dat kan! Mail ons op info@omdenken.nl en wij zorgen ervoor dat deze grote hoeveelheid scheurkalenders (met korting) naar je toe komt.
 
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Instagram
Abonneer op YouTube
LinkedIn
Website
Email
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Wil je geen mails meer van ons ontvangen?
Pas jouw voorkeuren aan or schrijf je uit.
Ons adres:
Omdenken
Oudegracht 263
Utrecht, 3511NM
Netherlands

Add us to your address book