Groots genieten: ontdek onze luxe kerstwijnen in deze e-mailing of bekijk de aanbiedingen online.
Marius Jouw Wijnvriend, Piet Heinstraat 93, 2518 CD Den Haag, Tel. 070 - 363 31 00 , E-mail: info@jouwwijnvriend.nl

ruimte
Twee exclusieve rode klassewijnen
ruimte
ruimte

Waarde Wijnvriend(in),

Vandaag ben je tot 17.00 uur welkom in onze winkels.

Tip: Wil je niet te lang wachten? Bestel dan je wijn direct online en haal je wijnbestelling vandaag nog op in onze Haagse winkel.

Wij wensen je alvast een mooie Kerst en een gezellige jaarwisseling!

Met vineuze groet,

Jouw Wijnvrienden

P.S. Vrijdag 30 en zaterdag 31 december zetten wij diverse mousserende wijnen open, omdat we jou graag een goed besluit laten nemen over je bubbelaankoop. Zaterdag 31 december zijn onze winkels van 09.00 tot 16.00 geopend.

ruimte
schaduw
ruimte
ruimte

Weet u al wat u gaat drinken met Kerst? Voor de feestdagen geven we extra eindejaarskorting op twee bijzonder fraaie en exclusieve rode wijnen die veel indruk maken aan tafel. De beschikbaarheid van deze topwijnen is zeer beperkt, dus op = op.

ruimte
ruimte
schaduw
ruimte
ruimte

Excellente Duitse pinot noir

Weingut Thörle, Spätburgunder Rheinhessen, Hölle 2013

NORMAAL
€ 38,70

pipe

NU VOOR   33,95

Bekijk en bestel

ruimte
ruimte

Waanzinnig mooie spätburgunder
Voor de beste pinot noir hoeft u niet langer alleen in de Bourgogne te zoeken. Een indrukwekkend alternatief is de superverfijnde Hölle Spätburgunder 2013 van de Duitse gebroeders Thörle. Wijntijdschrift Perswijn (juli 2016) beoordeelt deze prachtige pinot noir als beste uit Rheinhessen en geeft de hoogste score van 5 sterren (Uitstekend).

Weingut Thörle, Spätburgunder Rheinhessen, Hölle 2013
ruimte


Door perfect gedoseerd houtgebruik is de stijl zeer bourgondisch, met een intens aroma van kruiden, kersen en licht eikenhout. De smaak is vol, verfijnd en zacht. Heerlijk bij kalfsvlees of licht gekruid lamsvlees.

ruimte
De service van Marius Jouw Wijnvriend
ruimte
ruimte

Prachtige prestigewijn uit Noord-Italië

Manincor, Cassiano 2014
Vigneti delle Dolomiti Rosso

NORMAAL
€ 31,95

pipe

NU VOOR   27,95

Bekijk en bestel

ruimte
ruimte

Grandioze biowijn uit Alto Adige
De biodynamische wijnproducent Manincor behoort tot de absolute top van Alto Adige in Noord-Italië. Alles is er duurzaam én mooi. Een van de beste rode wijnen is de Cassiano 2014, een prachtige en verfijnde assemblage van zes druivenrassen, waaronder merlot (50%) en cabernet franc (30%).

Weingut Thörle, Spätburgunder Rheinhessen, Hölle 2013
ruimte


Cassiano is een grote wijn met een heerlijke fruitexpressie van pruimen en kersen, zijdezachte tannines en een elegantie die niet gemakkelijk te evenaren is. Het Perswijn proefpanel (november 2016) geeft de hoogste beoordeling van 5 sterren (Uitstekend). Dit is dé begeleider van verfijnd wild.

ruimte
ruimte

nix18Alcohol onder de 18. Natuurlijk niet. Deze prijzen zijn inclusief 21% B.T.W. en geldig t/m 31 december 2016. Alle in dit bericht vermelde wijnen worden rechtstreeks van de wijnboer door ons geïmporteerd. Niet tevreden? Dan is omruilen geen enkel probleem. U bent met dit e-mailadres in ons bestand opgenomen: newsletter@newslettercollector.com. Als u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier uitschrijven.