Nieuwsbrief week 9 2018
moto73 Border
MOTO73

TWEE NIEUWE SPORTSTER-HARLEYS

Op de MOTORbeurs kwam Harley-Davidson plots met niet één, maar wel twee nieuwe Sportster-modellen. De Harley-Davidson Iron 1200 en Forty-Eight Special zijn gebaseerd op het 1.202cc-Sportser-platform en hebben beide gave jaren zeventig graphics met en zijn nog behoorlijk competitief geprijsd ook. Alles lezen over de nieuwste Sportsters?

MOTO73

NIEUWE SUZUKI HAYABUSA KRIJGT VORM

Hoe de aanstaande Suzuki Hayabusa eruit gaat zien blijft nog ongewis, maar er wordt steeds meer duidelijk over Suzuki’s grootste jongen. Men zal heel wat uit de kast moeten halen om de concurrentie – lees; de Kawasaki H2SX – een hak te zetten. Ze laten in elk geval niets aan het toeval over. Meer weten?

DE NIEUWE MOTO73 IS UIT!

Heel veel introducties: de eerste meters met de Triumph Speed Triple RS, de Norton Commando 961 California, Suzuki GSX-S125 en de Triumph Tiger 800 XC en XR.

- Exclusief interview: Jeffrey Herlings
- Techniek: remvloeistof
- Toerisme: allroads in Noorwegen

MOTO73
MOTO73

OPROEP: MARATHONMOTOREN GEZOCHT

Ken of ben jij de eigenaar van een motor met een ton of meer op de teller? Dan is MOTO73 op zoek naar jou! Het hoe en wat van de MOTO73-rubriek Marathonmotor leggen je we je maar wat graag uit.

MOTO73

HARLEY-DAVIDSON BENOEMT HET ELEKTRISCH PROJECT

Als eerste gevestigde motorfietsfabrikant heeft Harley-Davidson zich voorgenomen elektrische motoren te gaan bouwen. De Amerikanen spelen al jaren met het idee, maar inmiddels heeft het project een naam. Welke naam dat is?

moto73 Border
Volg MOTO73 ook op
MOTO73 - Instagram MOTO73 - Facebook MOTO73 - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer